Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?

Wat was het genieten weer. Op maandagavond 4 maart jl. waren ruim 500 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de feestelijke finale van de inmiddels alweer vierde editie van de Beauty Award. Tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot werden in Studio 21 te Hilversum dit jaar maar liefst zeven winnaars bekend gemaakt binnen de verschillende categorieën! Natuurlijk laten we je via beauty.blog weten wie dat zijn, want wie wil er nou niet onder handen worden genomen door de beste specialisten van ons land?

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK. De vierde editie van dit spraakmakende evenement was qua genomineerden in 2013 onderverdeeld in meer categorieën dan de afgelopen drie jaren. Voor de categorie Beauty Salon van het Jaar was er een onderscheid gemaakt tussen salons met meer of minder dan 3 FTE*. Voor de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar waren de genomineerden verdeeld over drie regio’s, te weten Noord, Midden en Zuid Nederland. Tot slot is er de categorie Newcomer of the Year. Verder dongen alle genomineerden van de categorieën Beauty Salon en Schoonheidsspecialist van het Jaar mee naar de publieksprijs: een award die door de consument werd gekozen.

*FTE is een rekeneenheid waarmee de omvang van een functie of de personeelssterkte kan worden uitgedrukt. Een volledige werkweek van 38 uur staat gelijk aan 1 FTE. 

Trotse winnaars!

De spannende uitreiking van de 7 winnaars van de Beauty Award 2013 vond plaats op het centrale podium van Studio 21, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van Mariëlle Bastiaansen. Alle aanwezige gasten konden meekijken op grote beeldschermen naar de nominatievideo’s van de genomineerde deelnemers, afgewisseld met commentaar van de vakjury.

Uitstekende allround representanten voor de professionele schoonheidsbranche

Alle winnaars zijn allround vakvrouwen en uitstekende representanten voor de professionele schoonheidsbranche, dankzij hun vakbekwaamheid op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud. Zij scoorden tevens uitmuntend in het verslag van de zogeheten ‘Mystery Guest’ die ‘undercover’ een bezoek bracht aan beide winnaars. Ter plaatse in de salons onderging de ‘Mystery Guest’ een behandeling en inspecteerde onder meer hoe het er gesteld was met belangrijke zaken zoals klantvriendelijkheid, hygiënevoorschriften en service.

De Beauty Awards 2013 in de categorie ‘Beauty Salon van het Jaar’ zijn gewonnen door:

Categorie Beauty Salon van het Jaar met minder dan 3 FTE:

  • Els de Borst Schoonheidsspecialiste – Pedicure uit Papendrecht

Categorie Beauty Salon van het Jaar met meer dan 3 FTE:

  • Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice uit Mijdrecht


De Beauty Awards 2013 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ zijn gewonnen door:

Regio Noord: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland

  • Tijdloos Instituut voor Wellness en Huidverbetering, Ria Nijburg uit Bedum


Regio Midden: Noord Holland, Flevoland,   Zuid Holland, Utrecht

 

  • Salon Warmerdam, Vanessa Warmerdam uit Schagen


Regio Zuid: Brabant, Limburg, Zeeland

  • Beauty Boutique Lalana, Yvonne de Vries uit Wijk en Aalburg

Twee extra Beauty Awards: Newcomer of the Year en de Publieksprijs

Naast de categorieën ‘Beauty Salon van het Jaar’ en ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ waren er nog 2 extra Beauty Awards te winnen, te weten ‘Newcomer of the Year’ en de Publieksprijs. De Newcomer Award is voor schoonheidsspecialisten die niet langer dan 2 jaar in het vak zitten. Voor de Publieksprijs, een initiatief in samenwerking met Sanoma Media, kon de consument stemmen op hun favoriete schoonheidspecialist.

De Beauty Award 2013 in de categorie ‘Newcomer of the Year’ is gewonnen door:

  • Delica Derma Schoonheidssalon, Desi van den Broek uit Oss

De Beauty Award 2013 in de categorie ‘Publieksprijs’ is gewonnen door:

  • AERDE Schoonheidsinstituut, Annemiek Nieuwlands-van      Aerde uit Gemert

Meer informatie?

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Voor meer informatie is er de website www.beauty-award.nl

Lees ook:Wie maken er kans op een Beauty Award 2013?
Lees ook:Babassu Skin & Spa, Leiden is genomineerd voor de Beauty Awards
Lees ook:Aftellen naar… De Beauty Award
Lees ook:Genomineerden Beauty Awards 2012 bekend!
Lees ook:Beauty Awards Winnaars 2012 bekend!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>