Agenda-tip: Libelle Academy Live

Zaterdag 29 september wordt een ultieme inspiratiedag voor jou en je vriendin, zus, moeder of collega. Deze dag staat in het teken van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Praktische workshops en seminars rond het thema Lekker in je vel zorgen ervoor dat je nog even lekker kunt nazomeren.

Verzekerd van een plek

Op de Libelle Zomerweek een workshop gemist? Dat gaat u op Libelle Academy Live niet gebeuren. Want wie een kaartje koopt, is verzekerd van een plek bij de beide seminars en twee workshops naar keuze. Tussen de bedrijven door is het aangenaam toeven op de gezellige septembermarkt.

Kledingadvies van Dyanne Beekman

Imagostyliste Dyanne Beekman laat iedere week in Libelle zien hoe je er met de juiste kleding en look 7 jaar jonger uit kunt zien. Ze weet als geen ander hoe je je eigen identiteit kunt versterken met je looks. Ontmoet haar nu in het echt, terwijl ze laat zien hoe je modetrends toepast om er nóg beter uit te zien.

Lesje omdenken van positiviteitsgoeroe

Positiviteitsgoeroe Berthold Gunster heeft het woord ‘omdenken’ uitgevonden. We zijn blij dat hij speciaal voor Libelle-lezeressen een seminar geeft, waarbij hij op humoristische wijze laat zien dat je altijd anders tegen dingen kunt aankijken. Normaal gesproken € 60,- per seminar en nu onderdeel van het programma voor alle bezoekers.

 Praktisch

Waar: Theater Spant,

Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Prijs: Normaal € 39,95 (abonnees betalen € 35,95)  Meer informatie? Kijk op: WWW.LIBELLEACADEMY.NL

Lees ook:Gooi je heupen los op de Libelle Zomerweek
Lees ook:Save the date: 18 mei start de Libelle Zomerweek
Lees ook:Libelle komt met een eigen parfum
Lees ook:Nick & Simon, Dyanne Beekman en Jan Smit slaan handen ineen voor MODEVEILING.NL
Lees ook:Libelle lanceert Mannenweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>