There’s a new e-glossy in town!

Hot News! Rimmel lanceert een eigen magazine. Een online styleguide boordevol handige tips, fijne trends, video’s en

inspirerende how-to’s op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. En vol met jouw input.

 

 

 

 

 

 Jouw magazine

Zelf altijd al een magazine willen maken? Deze e-glossy, www.getthelondonlook.nl, draait helemaal om jou! Eigen artikelen of reviews schrijven? Aan de slag met een how-to video? Een blog bijhouden binnen het magazine of reageren op de artikelen? Kan allemaal! Laat vooral van je horen. Het platform is voor en door jou!

Hoe werkt het?

De members kunnen na het aanmaken van een profiel (kan o.a. met Facebook, Hyves, Twitter) comments achterlaten bij een artikel, zelf een blog, een review of een artikel schrijven, meedoen aan winactie’s en noem maar op. Of gewoon heerlijk inspiratie opdoen door het lezen van de beauty- en fashionartikelen, het ontdekken van de leukste citytips of het bekijken van de video’s. Samen maken we dit magazine the talk of the town!

Waarom een eigen e-glossy?

Rimmel London was op zoek was naar een manier om het contact met de doelgroep verder te verdiepen (uiteraard naast de social media kanalen die al ingezet worden). Het unieke magazine wordt de plek waar alle communicatie van Rimmel samenkomt. Er is dialoog aangegaan met verschillende groepen: bekende bloggers, redacteuren en natuurlijk de doelgroep. Op basis van de feedback en de ideeën die we tijdens deze inspirerende sessies gekregen hebben, is Get The London Look geboren. Come see!

Be inspired! 

Het magazine is een platform dat continue in ontwikkeling is en wordt steeds verder uitgebreid op basis van de feedback en de input van haar members (member worden is natuurlijk gratis) tot een volwaardig online magazine. Met elke dag nieuwe, inspirerende content voor de doelgroep.

Neem snel een kijkje: WWW.GETTHELONDONLOOK.NL

Lees ook:Mama nieuwe glossy voor moeders
Lees ook:LaPaay Magazine de glossy van Patricia
Lees ook:Check: Vrouwenpower.nl
Lees ook:Turkije loves Yolanthe
Lees ook:Tyra Banks geeft haar beautygeheimen prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>