Etos steunt Pink Ribbon met een recordbedrag

Op 23 mei 2011 overhandigde Etos een cheque aan Stichting Pink Ribbon met de opbrengst van de jaarlijkse Pink Ribbon actie in de Etos winkels. Dit keer leverde de actie het recordbedrag van 740.000 euro op.
 
Net als voorgaande jaren steunde Etos het afgelopen najaar Stichting Pink Ribbon door producten te verkopen en samen met klanten geld in te zamelen voor dit goede doel. Maarliefst 235.000 klanten kochten bij Etos een roze touwarmband, een geluksarmband of tashanger. De opbrengst hiervan is bestemd voor de stichting. Jan Willem Koch, Algemeen Directeur van Etos, overhandigde de cheque aan Ida van Belle, directeur van Stichting Pink Ribbon.
 
“Het is fantastisch om te zien dat we er samen met onze klanten ieder jaar in slagen nog meer geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Hiermee hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen borstkanker. Persoonlijke verzorging en gezondheid gaan hand in hand en voor ons is het daarom logisch dat Etos zich inzet voor Pink Ribbon”, aldus Jan Willem Koch.
 
Ida van Belle: “Wij zijn heel blij dat Etos ons al jaren steunt in de strijd tegen borstkanker. Natuurlijk vanwege dit mooie bedrag, maar ook omdat duizenden vrouwen een armbandje of tashanger hebben dat hen herinnert aan het belangrijke doel waar wij het allemaal voor doen: de strijd tegen borstkanker”.
 
De winkels van Etos staan ook het komend najaar gedurende de maand oktober weer volledig in het teken van Pink Ribbon.

Lees ook:Lak je ‘pink’ pink en toon jouw sympathie aan Pink Ribbon!
Lees ook:Steun Pink Ribbon met een roze pink
Lees ook:Pink Ribbon Geluksarmband 2010 vanaf 1 oktober in de winkel
Lees ook:Paula’s Choice Europe & Pink Ribbon
Lees ook:Gelimiteerde Pink Ribbon Pump

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>