Zomer 2008: powerdressing is back

Lees verder…..

 

De jaren'80 herleven, ik zei het vanochtend al in de uitzending bij 100%NL. Powerdressing is terug van weggeweest; voor haar de schoudervulling, en voor hem het pak. Slanke Italiaanse snit, double breasted of een cut the bone gesneden jasje. Een dasje erbij!

Om die man alvast weer voor te bereiden op dat powerpack zie we nu al weer mondjesmaat dat dasje in het modebeeld verschijnen (Paul de Leeuw droeg er zaterdagavond een in zijn uitzending), hetzij dan nog wel heel losjes gedragen, op een losvallend overhemd, met spijkerbroek en een iets gekleder jasje.

Of je er zin in hebt of niet (ik zie de schoudervullingen dus helemaal niet meer zitten!), de mood zou zijn ingegeven door de enorme financiele slagkracht op de Amerikaanse markt; iedereen met geld is in de ban van hedge funds…als je begrijpt wat ik bedoel.

Lees er meer over in het stylemagazine van New York Times

 

Lees ook:Droogt lipbalsem je lippen uit of niet?
Lees ook:Gamila ‘zeep’ bij RTL Boulevard
Lees ook:Komt het korset weer terug?
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Boekje open over peptiden met een Botox-claim

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>