Trend: India-kleuren op je nagels

Chanel kun je gerust een trendsetter noemen als het om nagellakkleuren gaat. Was het vorig jaar nog klassiek rood en pikzwart, dit jaar zetten ze de trend met marine- en nachtblauw. Chanel's Blue Satin werd in mum van tijd razend populair en is helaas nergens meer te verkrijgen. Maar er zijn meer hot colors deze zomer. Wat dacht je van roze, paars, oranje, geel of koraalrood? Een goede match voor bij je zomerse bloemenjurken of fel gekleurde armbanden. Beautyblog selecteerde de volgende it-kleuren

 

Curry up Don't be late! Uit de nieuwe India Collection van OPI.
De geestige naam zegt het al….curry geel. Erg spicy!

Huckle Buckle van ESSIE. De naam zegt niet zoveel, de vrolijke paarse kleur daarentegen wel!

So Laque van Bourjois. Wie van de drie? 

Yoga-ta Get this Blue! Uit de nieuwe India Collection van OPI. In tegenstelling tot de blauwe nagellak van Chanel, is deze nog wel te 'krijgen'.

Colorama van Maybeline New York. Kiezen is moeilijk voor de mens, liever nemen we ze allemaal. Deze mini flesjes met de o.a. de kleure oranja, paars, aqua-groen en oranje-rood zijn speciaal gemaakt voor wispelturige types die vaak iets anders willen.

Ook zin in een geurtje uit India, lees dit blog dan! En benieuwd naar de nieuwe roze lipsticks, de hits van de zomer; lees het hier.

Lees ook:Hip: Nagellak in groentinten
Lees ook:Make-up trend zomer 2008: Hemels blauw
Lees ook:Pimp je nagels
Lees ook:Let’s celebrate CHANEL Day
Lees ook:Nieuwe mini nagellakjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>