Deense fotomodellen zweren bij Decubal

Decubal Handcreme LRMeer dan 3 miljoen Nederlanders hebben aanleg voor een droge huid! Met name tijdens en net na de wintermaanden is de huid vaak extra droog. Dat geldt zeker voor onze handen en lichaamshuid. Door koude weersinvloeden is de huid gevoelig en schraal en heeft zij behoefte aan verzachting en hulp bij haar natuurlijke herstel- en beschermfuncties. Nooit meer een droge huid op handen en lichaam is vanaf nu voor iedereen mogelijk. Decubal Handcrème en Decubal Bodyolie verzorgen én herstellen de huid op een natuurlijke wijze, op basis van een unieke mix van huideigen lipiden!

Decubal, marktleider uit Scandinavië en expert op het gebied van gespecialiseerde verzorgingsproducten voor de droge huid, is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar bij drogist en apotheek. De productlijn is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Op de vraag of Decubal daadwerkelijk de problemen van een droge huid kan oplossen, gaf maar liefst 88% van de ondervraagden de producten een score van 8 tot 10 (op een schaal van 10)!


Huideigen lipiden, onmisbaar voor een gezonde, soepele en mooie huid!

Een huid die gezond is, bevat voldoende vocht en is goed in staat om zelf lipiden (huideigen oliën) aan te maken om soepel en elastisch te blijven. Een goede lipidenbalans is dus onmisbaar, met name voor de huid van de handen en het lichaam. Deze hebben immers veel te verduren door externe invloeden, zoals veelvuldig wassen met zeep, diverse klimaatsinvloeden en douchen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft een droge huid in plaats van vocht juist de meeste behoefte aan voldoende lipiden. Decubal is de enige gespecialiseerde productlijn voor de droge huid die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. De Decubal- producten werken samen met de huid en helpen haar effectief op een natuurlijke wijze. De producten vullen het  tekort aan lipiden direct aan en stimuleren de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken.

High five voor droge handen met Decubal Handcrème!                                             (€ 7,99/100ml)

De unieke mix van huideigen lipiden, lanoline, natuurlijke oliën, vitamine E en hyaluronzuur in Decubal Handcrème verzorgt, hydrateert en verzacht de huid van droge handen intensief, zowel aan de oppervlakte als diep van binnen. De natuurlijke huidbarrière wordt op die manier versterkt en de handen voelen weer comfortabel, soepel, zacht en elastisch aan. Deze rijke handcrème beschermt de handen bovendien tegen de schadelijke invloeden van de zon dankzij een UVB- zonnefilter en helpt op die manier tevens om een voortijdige huidveroudering van de handen tegen te gaan!

Zijdezachte en soepele lichaamshuid met Decubal Bodyolie                                   (€ 14,99/200ml)

Decubal Bodyolie is een kalmerende en intensief verzorgende formule voor de zeer droge lichaamshuid. Deze extra voedende en verzachtende bodyolie bevat kalmerend kamille- extract. De toegevoegde jojoba olie en vitamine E zorgen voor een optimaal soepele en zachte lichaamshuid met een zijdeachtige glans. De handige sprayflacon vereenvoudigt het aanbrengen en maakt dit product zeer prettig qua gebruik. De lichtgewicht textuur trekt snel in de huid, zonder een vetspoortje achter te laten. Omdat de samenstelling geen parabenen en parfum bevat, is deze zelfs geschikt voor de gevoelige lichaamshuid. Voor wie echter liever een bodyolie met een frisse geurbeleving wenst, is er een apart sachet bijgevoegd met natuurlijke grapefruitolie waarmee de ongeparfumeerde formule desgewenst kan worden vermengd.

 

 

 

Redactionele beautytips van Decubal!

  • Bij het aanbrengen van kunstnagels in een nagelstudio, wordt de gel of acryl in veel gevallen uitgehard onder een UV- lamp. Door Decubal Handcrème aan te brengen vóórdat de handen onder deze UV- lamp worden geplaatst, bescherm je ze tegen de schadelijke invloeden van UV- licht en help je op die manier bovendien bij het vertragen van een voortijdige huidveroudering van de handen.
  • Decubal Bodyolie is een favoriet product van Deense catwalk- modellen. Deze rijke olie vormt namelijk een perfecte schoonheidsbehandeling voor zacht glanzende en mooi verzorgde benen.

 

Decubal is…

  • …ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • …volledig vrij van parabenen en parfum
  • …zeer mild voor zelfs de meest gevoelige huid
  • …geschikt voor het hele gezin
  • …aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten
  • …prettig in gebruik en trekt snel in de huid
  • …intensief hydraterend, voedend en verzachtend voor de huid
  • …bewezen effectief middels klinische studies!

 

 

Gratis Decubal- proefpakketje voor de consument

 

Ter kennismaking kunnen consumenten bij apotheken en drogisterijen in Nederland een gratis Decubal-proefpakketje afhalen. Dit bevat diverse samples, een A7-productbrochure en een kortingsbon van 2 euro korting bij aanschaf van een Decubal- product naar keuze.

Distributie & meer informatie?

De producten van Decubal worden op de Europese markt gebracht door Actavis B.V. en worden verkocht bij drogisterijen zoals o.a. DA en DIO en apotheken in Nederland.  

Voor interesse in de producten van Decubal kan contact worden opgenomen met Actavis via telefoonnummer: 035- 5429933 of per e-mail: [email protected]

Voor meer informatie is er de website www.decubal.nl

Lees ook:Fluweel uit een potje
Lees ook:Herstel je huid met Decubal
Lees ook:3 miljoen Nederlanders hebben weleens een droge huid
Lees ook:Wat is je skin zacht, fluweel?
Lees ook:Kurkdroge huid? Debucal helpt!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Deense fotomodellen zweren bij Decubal

  1. stsmeets

    eindelijk een product die doet wat het belooft.betaalbare prijzen voor producten die echt werken.tip:masseer wat kalmerende gel in droge haarpunten.Decubal werkt ook bij een gemengse huid.bedankt DECUBAL

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>