Mooi met modder

Zoetwatermodder is het nieuwe schoonheidsmiddel van de 21e eeuw! Omdat zoetwater modder zowel voordelen voor de huid als diverse positieve medische eigenschappen blijkt te hebben, wordt dit ook wel als een natuurlijke ‘cosmeutical’ omschreven. Het zwarte goud van moeder natuur wordt sinds de middeleeuwen al ingezet bij onvruchtbaarheid, allergiën, gewrichtsproblemen, longproblemen en bij uiteenlopende huidziekten.

Beautymerk Saprowell Wellness Products speelt hier op in, zij importeert welness producten uit het Sudoplmeer, gelegen in het gebied tussen de Baltische – en Zwarte zee. Deze modder heeft een unieke samenstelling omdat het voor 70% uit organische stoffen zoals algen, sporenelementen en voedingsstofrijke humuszuren en voor 30% uit mineralen bestaat. Dit in tegenstelling tot ander modder, daarin zitten vaak alleen maar mineralen!

In de eeuwige strijd tegen cellulite biedt Saprowell Wellness producten twee kuurmaskers voor het lichaam op basis van zwarte modder. Deze modder heeft een zeer krachtige reinigende en ontgiftende werking. Daarbij belooft het de stofwisseling, de celvernieuwing te bevorderen. Al met al is het dus een geheel ander soort anti cellulite hulp dan de bestaande gels. Voor mij is het sowieso de moeite waard om te proberen. Uiteraard zal ik jullie verslag van mijn bevindingen doen.

Adviesprijs: € 29,95 zie ook: www.saprowell.nl

Lees ook:Beeldschoon met zoetwatermodder!
Lees ook:Verfris je huid met organisch zoetwater modder
Lees ook:Zoetwatermodder doet wonderen voor je haar
Lees ook:Nivea Goodbye Cellulite: bobbelvrije billen bezongen als zegen
Lees ook:Ciao Cellulite!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>