Minder honger dankzij lipgloss

In de Sephora winkel kun je tegenwoordig terecht voor de musthave lipgloss ‘Fuze Slenderize Guilt Free lipgloss’, vrij vertaald zou je kunnen zeggen dat je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je deze heerlijk smakende gloss gebruikt. Het geheim van deze gloss is namelijk het feit dat je er van af zou vallen, omdat het je hongergevoel laat verminderen. Dat is handig: het geeft je dus een mooie glans op je lippen, het smaakt naar een zoet fruitsnoepje en je wordt er nog slanker van ook! Slogan van deze gloss luidt dan ook:

“Always on the lips, never on the hips”. De gloss is ontstaan uit een samenwerking van het make-up bedrijf Too Faced met dieetdrankjes firma Fuze. Volgens de bedenkers ervan zitten er in de gloss intelligente ingredienten waaronder Supercitrimax en Guarana die het hongergevoel doen afnemen en je bovendien nog een energieboost geven ook. Helaas is de gloss nog niet in de Sephora winkels in Nederland verkrijgbaar, maar alleen nog in Parijs. Nu heb je bovendien eindelijk weer eens goed excuus om een tripje Parijs te boeken ;) Qua smaak zijn er drie tongstrelende varianten: Dragon Fruit Lime, Strawberry Melon en Blueberry Rasberry.

Lees ook:Jummie….blote mannen in je lipgloss
Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Musthave GLOSS
Lees ook:Q10 in je gloss
Lees ook:Kerst shoppen bij Sephora

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>