In een mum van tijd van melkflessen naar sexy bruine benen

joe

Zijn jullie ook zo happy dat de zon zich weer vaker en langer laat zien? Eindelijk kunnen we weer lente/zomerkleding dragen. Ook de rokjes en zomerjurkjes mogen weer uit de kledingkast. Maar vaak constateren we dat onze ‘witte’ benen niet echt passen bij onze voorjaarsoutfit.Het zijn net melkflessen… zo niet sexy. Yep, ze missen een kleurtje! Zo gaan we de deur echt niet uit. Beauty.blog heeft een tip voor je, want je kunt er namelijk wel degelijk iets aan doen. Sally Hansen heeft dé oplossing: Airbrush Legs, waarmee benen in één handomdraai een mooie, bruine kleur krijgen.

Met de Airbrush Legs krijgen we in no-time en heel eenvoudig bruine benen waar we anders een héél zomerseizoen aan moet werken. De zijdezachte been‘make-up’ voorziet de huid moeiteloos van een zongebruinde teint én camoufleert tegelijkertijd adertjes en andere imperfecties. Airbrush Legs is verkrijgbaar in drie tinten.

How to use?

´Airbrush´ met de spray het product simpelweg over de benen. Even nawrijven met de handen en voila… je hebt in één keer een prachtig egale en zongebruinde kleur. Door de speciale airbrush technologie krijgen we gegarandeerd een natuurlijk egaal resultaat. En… heel handig, de zachte, niet-vette formule is gemakkelijk weer te verwijderen tijdens het douchen/baden dus geen ‘ down-time’ zoals bij self tan.

Optische bonus: gebruinde benen zien er niet alleen strakker en sexier uit, maar het oogt ook slanker. Niet voor niets zijn (top)visagisten, fotografen en modellen dol op de Airbrush Legs van Sally Hansen!

Airbrush Legs Light Glow 75 ml € 14,99*

Airbrush Legs Medium Glow 75 ml € 14,99*

Airbrush Legs Tan Glow 75 ml € 14,99*

* adviesverkoopprijs Sally Hansen Airbrush Legs is verkrijgbaar bij: Ici Paris XL, Douglas-online, DA, Bol.com en Wehkamp

Sally Hansen Airbrush Legs Light Glow

Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:Confetti op je nagels!
Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Sneakpreview Magnetic Nails

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>