Win een echte Schiffmacher

tattoooDit is echt zoooooo grappig voor kroningsdag. Van 19 tot 29 april deelt Coop namelijk Troon Tattoos uit, ontworpen door niemand minder dan Henk Schiffmacher. Bij tien euro aan boodschappen krijgen klanten twee plaktattoos. In totaal zijn er 10 tattoos te sparen. En om de feestelijkheden nog eens extra te onderstrepen wordt er in elke winkel een “gouden” Troon Tattoo uitgedeeld waarmee je 50 oranje tompoucen wint voor bijvoorbeeld je straat of kroningsfeestje. Maar Coop gaat nog een stapje verder. Op Facebook is een echte, door Henk Schiffmacher te zetten Troon Tatoeage te winnen!

Troon Tattoos

Speciaal voor Coop ontwierp Henk Schiffmacher tien Troon Tattoos. Allemaal met als thema de komende troonswisseling. Van 19 tot en met 29 april krijgen klanten van Coop bij besteding van 10 euro aan boodschappen, twee plaktatoeages. Deze kun je plakken waar je maar wilt; op je arm, je borst, je rug, je buik, je schouder of waar dan ook!

Tompoucen voor de hele straat!

In elke winkel wordt één gouden tatoeage uitgedeeld. Niemand weet wanneer en aan wie, maar de ontvanger krijgt een feestelijke prijs. Hij of zij wint 50 oranje tompoucen! Leuk om uit te delen in de straat of aan visite. En een troonswisselingsfeestje is dan natuurlijk meteen compleet.

Een echte Schiffmacher!

De echte fanatieke oranjefan kan zijn waardering voor het koningshuis uitspreken met een echte tatoeage! Op Facebook loopt een actie waarbij een echte, door Henk zelf te zetten, tatoeage weggegeven worden. Wie durft?
Meedoen is heel simpel. Alle speciaal voor Coop ontworpen tatoeages staan vanaf woensdag 10 april op www.facebook.com/coopsupermarkten.

Hier kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriet. Daarnaast geven ze aan waarom ze de tatoeage willen. Diegene met het meest originele antwoord wint en loopt straks dus als trotse bezitter van een echte, speciaal voor Coop ontworpen, Henk Schiffmacher rond!

De actie op facebook loopt t/m 25 april 2013.

www.coop.nl

Lees ook:Tatoeëren oude stijl
Lees ook:De trend in Dubai: Golden tattoo’s
Lees ook:Toe aan iets aparts? Wat about an eyeball tattoo?
Lees ook:WANTED: MISS PC HOOFTSTRAAT
Lees ook:Word lid van BEAUTYPARTNER op Facebook en win!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>