Kruiden kunnen wonderen doen voor vaginale hygiëne

Wasemulsie Chilly ProtectOp sommige plaatsen loop je als vrouw net wat meer risico om in contact te komen met bacteriën die schadelijk zijn voor de delicate flora en fauna van je vagina. Op plekken zoals sauna, zwembad en strand is de kans op contact met deze bacteriën  namelijk groter. Chilly protect wasemulsie en intiemtissues hebben mede dankzij de kruiden tijm en salie een antibacteriële werking. Chilly zorgt daarmee dat de natuurlijke balans van je vagina niet verstoord wordt door boosdoeners van buitenaf. Chilly protect is verkrijgbaar als tissue en als wasemulsie voor onder de douche. Deze emulsie zit in een handige én hygiënische pompverpakking. De tissues zijn verpakt in een hersluitbaar pakje dat makkelijk in de (sport- of strand)tas meegenomen kan worden. Chilly protect biedt actieve bescherming voor de meest kwetsbare zone van het vrouwenlichaam.

 

                     Eeuwenlange kennis

Vrouwen uit verschillende culturen weten het al eeuwenlang: kruiden kunnen wonderen doen voor vaginale hygiëne. Zij maakten er speciale lotions en stoombaden van, vrouwen van vandaag de dag kunnen Chilly protect gebruiken voor veilige hygiëne. Ook Chilly protect maakt gebruik van de aromatische en antiseptische eigenschappen van tijm en de ontsmettende werking van salie.  Daarnaast bevat Chilly protect triclosan, een stof die voorkomt dat bacteriën zich vermenigvuldigen en natuurlijk melkzuur, dat bijdraagt aan een stabiele PH-waarde en daarmee irritaties voorkomt. Alle producten van Chilly zijn pH5-neutraal, hypoallergeen en gynaecologische getest. Hierdoor kan Chilly elke dag veilig gebruikt worden.

 

More Chilly

Naast Chilly protect zijn er Chilly gel en Chilly delicate. De in het groen verpakte Chilly gel met menthol zorgt voor een prikkelende instant verfrissing. Chilly delicate, met een roze verpakking, is dankzij extracten van aloë vera en hammamelis bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Chilly gel en Chilly delicate zijn net als de Chilly Protect verkrijgbaar in zeepvrije wasemulsies en intiemtissues voor onderweg.

 

Verkrijgbaar              Chilly is te koop in de meeste Nederlandse drogisterijen waaronder Kruidvat, Etos en DA.

Wasemulsie    € 5,09 (250 ml)

Tissues            € 2,99 (12 stuks)

Website:                    www.chilly.nl

Lees ook:Chilly voor de dagelijkse intieme verzorging
Lees ook:Overal en altijd fris, ook op vakantie
Lees ook:‘De Nederlandse vrouw is klaar voor echte frisheid’.
Lees ook:Witte-thee voor je huid
Lees ook:Mondspray die drie uur lang houdt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>