Bye bye kalkoenhals

De huid van de hals en het décolleté is dun en heeft een andere structuur dan de gezichtshuid. Omdat dit deel van de huid minder vetweefsel bevat, zijn tekenen van huidveroudering sneller zichtbaar. Gelukkig kun je met de juiste verzorging en een beetje extra aandacht de huid van de hals en het décolleté er stralend uit laten zien. En welke vrouw wil dat niet? Er is niets ergers dan van die oude kalkoenhalzen….
De Regeneratie Crème Nek en Décolleté is speciaal ontwikkeld om de rijpere huid van de hals en het décolleté optimaal te verzorgen. Deze crème reguleert het vochtgehalte in de huid en geeft de huid een stevig gevoel. De natuurzuivere ingrediënten geven de huid een impuls om zichzelf te herstellen en ondersteunen de huid bij de regeneratie. Bijvoorbeeld het extract van de granaatappel, dit stimuleert de doorbloeding en huidcelvernieuwing. Daarnaast vangt het vrije radicalen, de stoffen die, als ze in ons lichaam terechtkomen, de veroudering van de huid versnellen.

In vorm houden
De Regeneratie Crème Nek en Décolleté stimuleert je huid om weer zelf actief te worden. Maar leun zelf niet lui achterover, terwijl je huid aan het werk is! Deze oefening versterkt de doorbloeding van het gezicht, verstevigt en verjongt de hals en tilt het borstweefsel omhoog:
• Laat het hoofd zachtjes naar achteren in de nek vallen. Duw de kin losjes naar voren. Beweeg de onderkaak over de bovenkaak heen terwijl je flink uitademt. Houd de kin in dezelfde positie en draai het hoofd beurtelings over de rechter- en linkerschouder – kijk over je schouder heen. Herhaal deze oefening drie tot vijf keer.
• Leg je hand om je nek en voel de nekspieren. Herhaal de oefening terwijl je met je vingers licht weerstand biedt. Laat hierna ter ontspanning het hoofd losjes naar voren en naar achteren vallen.

Verwennen
Verwen jezelf en je huid af en toe met een bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Een behandeling bij een Dr.Hauschka Schoonheidsspecialist geeft je huid een oppepper, zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen uit de huid en geeft je een diepe ontspanning.
De Dr.Hauschka schoonheidsspecialist geeft tijdens een Dr.Hauschka Gezichtsbehandeling standaard aandacht aan je décolleté. Voor de rijpere huid is er een speciale Verstevigende behandeling.

Regeneratie Crème Nek en Décolleté, € 42,95 (NL), € 43,67 (B)
www.drhauschka.nl

Lees ook:Musthave voor de rijpere huid
Lees ook:Minder elastisch na je 40ste!
Lees ook:Zo blijft je decolleté mooi verzorgd
Lees ook:Ontgiften in het voorjaar, mooi in de zomer!
Lees ook:Dipje? Ga naar de schoonheidsspecialiste!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>