Diva Deodorant

image003VOGUE heeft altijd goed geluisterd naar wat haar doelgroep wil en gaat ook in 2010 verder met haar altijd innovatieve ontwikkelingen. Met de nieuwe geurvariant VOGUE Fine Fragrance for  Women ‘Style’ introduceert VOGUE een warme en glamoureuze nieuwe geurbeleving, met een vleugje klassieke geurnoten! Deze nieuwe variant bestaat uit een Cream Shower en een bijpassende Parfum Deodorant, beiden gecreëerd om de verleidelijke diva in elke vrouw te onthullen!

VOGUE is altijd interactief betrokken bij haar belangrijke doelgroepen. De moderne consument wordt steeds gevoeliger qua huid (o.a. voor parabenen). Voor alle producten van VOGUE is daarom, naast de luxe en verfijnde parfumering, gebruik gemaakt van effectieve, maar bovenal zeer milde en huidvriendelijke werkstoffen. Zo ook voor de nieuwe variant VOGUE Fine Fragrance for Women ‘Style’!

Chique verleiding ten top voor sterke vrouwen!

De nieuwe VOGUE Fine Fragrance for Women ‘Style’  is modern, chique en bovenal zeer glamoureus! Deze warme en tikkeltje oriëntaalse geur hult zelfbewuste, sterke vrouwen in een waasje van pure verleidingskracht! De frisse topnoot van lychees in combinatie met een hart van fruitige geurnoten en oriëntaalse bloemen, zorgen voor een explosie van pure vrouwelijkheid. De basis van VOGUE Fine Fragrance for Women ‘Style’ is warm en sensueel dankzij zoete vanille, amber en verleidelijke musk. Deze onweerstaanbare nieuwe geur van VOGUE Fine Fragrance for Women is zonder meer uitgesproken en gedurfd, kortom: voor vrouwen van de wereld!

 

HANDIG OM TE WETEN…

Wat doet een Parfum Deodorant?

 

Een Parfum Deodorant voorkomt nare lichaamsgeurtjes dankzij een bacterieremmende werking en het gebruik van een parfum, zodat je maar liefst 24 uur lang lekker fris blijft ruiken!

 

Een stijlvolle combinatie van een Cream Shower en bijpassende Parfum Deo

 

Om extra lang te genieten van de nieuwe geurbeleving van VOGUE Fine Fragrance for Women ‘Style’, is er de VOGUE Fine Fragrance for Women ‘Style’ Cream Shower. Deze exclusief geparfumeerde crèmedouche hult het lichaam in een verfijnd geurwaasje van ‘Style’ en heeft tevens een intensief hydraterende werking dankzij de toevoeging van proteïnen. De formule is pH- neutraal en ultramild voor de huid, dankzij de zeepvrije samenstelling. Deze bevat bovendien geen kleurstoffen, parabenen en synthetische musken. Door aansluitend de VOGUE Fine Fragrance for Women Parfum Deo van ‘Style’ te gebruiken, kun je extra lang genieten van deze chique en glamoureuze nieuwe geurbeleving!

 

Verkoopprijzen, distributie & meer informatie:           

VOGUE Cosmetics wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.vogue-cosmetics.nl of bellen met de Remark- consumentenlijn via telefoonnummer: 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Verkoopprijzen:

VOGUE Women ‘Style’ Cream Shower                   € 2,95/200 ml     (verkrijgbaar vanaf heden

VOGUE Women ’Style’ Parfum Deo                         € 2,95/150 ml     (verkrijgbaar vanaf heden)

Lees ook:Nieuw & hypnotiserend lekker…
Lees ook:Win: heerlijke Night Star deo en cream shower van Vogue
Lees ook:Sensueel, mild én milieuvriendelijk
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij
Lees ook:Hul je in pioen, karamel en wilde rozen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>