GAIAM workout dvd’s; goed voor lichaam en geest

GAIAM werd afgelopen najaar in Nederland geïntroduceerd (opgericht in Amerika in 1988) en volgens het persbericht speelt het met een mooie volzin in op ''de behoefte aan producten die inspireren tot het vergroten van onze bewustwording en die aansporen om een positieve verandering teweeg te brengen in het leven." Om je daarbij een handje helpen en natuurlijk de inkomsten van het clubje te vergroten heeft GAIAM nu ook een eigen Health en Wellness lijn die vanaf 19 april te koop is in Nederland bij Perry Sport en De Tuinen. Om de spirit te vangen kun je je lekker laten beinvloeden via dvd's en starterpakketten inclusief mat en accessoires om mee te kunnen doen met de workouts. Zin gekregen?

 

De DVD's van GAIAM zijn niet zomaar ontwikkeld door de eerste de beste, maar door internationaal beroemde docenten zoals Pilates-instructrice Suzanne Deason en Yoga-goeroe Rodney Yee. Ze zouden de afgelopen jaren al meer dan 130 prijzen hebben gewonnen voor de manier waarop ze workshops beschikbaar maken voor een groot publiek via de schijfjes. Je kunt thuis aan de slag met workouts als yoga, Pilates, Fit for Her en Eastern Practices. Wij hebben het nog niet uitgeprobeerd maar we weten uit ervaring dat yoga en Pilates een topcombinatie zijn om het lichaam weer in shape te krijgen en de geest wat rust te geven. By the way; Monique is ook al tien jaar verslaafd aan Gyrotonic Expansion System, dat doet ze in Amsterdam.  

Lees ook dit blog over gezichtsyoga – beter dan Botox! En dit blog over een leuk boek erover.

Lees ook:Zin in een dynamisch yoga-weekend?
Lees ook:Massa Yoga Event, met zijn 10.000-en samen Yoga-en
Lees ook:Heel Nederland aan de yoga voor het goede doel
Lees ook:Yoga met Britney Spears
Lees ook:Wil je een renners’reet’ ? Ren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>