Earth.Line handcreme heerlijk!

Ik ben erg gevoelig voor fijne verpakkingen en ik moet eerlijk zeggen dat de visuele uitstraling van Earth.Line mij nou niet direct naar het schap trekt, maar het verhaal erachter spreekt me des te meer aan. 100% Plantaardig, wat in dit geval ook BDIH-gekeurd betekent, dus vrij van synthetische stoffen. Ik ben een handcreme-grootverbruiker en zweer bij vaseline, maar vanaf nu heeft vaseline er een concurrent bij….

 

De handcreme van Earth.Line is heerlijk! En wat erin zit is heel eenvoudig: vitamine E, aloe vera, calendula, omegavetzuren, shea butter en nog wat verzachtende olien. Hij smeert heerlijk romig uit, trekt goed in en houdt je handen urenlang zacht en glad. De creme zit in een handige pomp en kost 7,95, bij Natuur Winkels en reformhuizen. Meer lezen doe je hier.


Lees ook:Verslavende 24-uurs creme….
Lees ook:Deze creme deel je samen met je baby
Lees ook:500 bosbessen in een bodybutter
Lees ook:Kneipp Hydro Balans krachtige vochtbinder met aloe vera
Lees ook:Miracle Hand Repair…je handen zullen je ervoor bedanken!

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Earth.Line handcreme heerlijk!

  1. Stella

    Ik heb ‘m gekocht en hij is echt heerlijk…de bodylotion is trouwens ook een aanrader…lekker luchtig en toch zalig verzorgend!

      /   Reply  / 
  2. teha

    ze hebben ook een mooie, informatieve site..

      /   Reply  / 
  3. teha

    ik kreeg van een vriendin de voetencrème, die is ook erg lekker!

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    zal ‘ut onthouden tee…:-)

      /   Reply  / 
  5. teha

    oké,Mo:)

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    hoi samantha, zou je online gaan kopen als je weet dat je het ook in de winkel kan halen? schilt immers toch geld.

      /   Reply  / 
  7. teha

    Ik heb vandaag de dagcrème gekocht, was al een tijdje op zoek voor mijn én gevoelige én droge huid die ook nog pukkeltjes heeft.Ik had een proefje gekregen van de vitamine E crème en die nu dus gekocht.
    Hij smeert lekker, plakt niet en voelt “vol”, ik ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  8. teha

    nadat ik een proefje had ontvangen van de vitamine e dag-en nachtcrème had ik een mailtje gestuurd dat ik deze crème wat te zwaar vond voor mij en of ze ook andere hadden.Ik kreeg mailtje terug wat ik bedoelde met te zwaar.
    Is dat niet duidelijk dan? te sterk? te vol?
    Wat moet je dan zeggen?
    Kent iemand de dagcr1emes van earth-line?

      /   Reply  / 
  9. redactie, monique

    ha teha, ik ken ze niet zo goed. ik weet wel dat er onlangs een mineralencreme is uitgebracht, ik heb hem nog niet kunnen uitproberen – is volgens mij in de post blijven steken of zo ergens.

    ik snap op zich jouw uitdrukking ‘te zwaar’ wel, maar ik besef ook dat je er verschillende kanten mee op kan. bedoel je te vet -blijft het te zeer als een laag op je huid liggen en/of glanzen/wordt het niet goed opgenomen, of vermoed je dat de werkstoffen te actief zijn, dat je huid erop reageert.

    wellicht kun je beter uitleggen, wat je precies merkt aan je huid.

    leg het ook rustig hier uit, kan je bericht altijd doorsturen aan de eigenaar van het merk.

      /   Reply  / 
  10. teha

    ik heb teruggeschreven dat ik het gevoel had dat de crème niet goed opgenomen werd maar dat kon volgens diegene niet want crème wordt altijd in de eerste laag van de huid opgenomen.
    Nou ja, om een langdurige discussie te ontlopen, heb ik bedankt voor de reactie, en ga ik weer verder zoeken.
    Zo zie je dat een proefje niet altijd wat zegt, want de eerste twee keer smeren, was ik wel enthousiast.

      /   Reply  / 
  11. redactie, monique

    ha teha, jammer dat ze meteen in het verweer gaan, da’s geen goede manier van aan relatiemanagement doen. ik ken deze creme niet, maar merk wel vaker dat natuurproducten zwaarder zijn, niet zo snel en lekker intrekken. ik vind eigenlijk dat ze je wellicht een alternatief advies hadden moeten geven. zal eens aan de bel trekken bij ze!

      /   Reply  / 
  12. teha

    ben benieuwd, zal even kijken of ik de mail nog heb om te kijken wat er precies gezegd is

      /   Reply  / 
  13. teha

    Dit was het antwoord:of hoort dat eigenlijk niet?
    Wil jij het dan verwijderen?

    Hallo Thamar,

    Eigenlijk kan het niet, een natuurlijk crème niet goed worden opgenomen door je huid. Kenmerk van natuurlijke ingrediënten is dat ze beter door de huid worden opgenomen i.p.v. crèmes op basis van paraffine. Wat wel kan is dat je hiervoor een paraffine crème hebt gebruikt en dat de huid nog moet ontwennen van haar verslaving. Maar gaat het misschien beter van één van onze andere crèmes.

      /   Reply  / 
  14. Diana

    Ik ken het ook, ik koop het altijd op earth-line.nl is van truehealth.
    super snelle levering en goedkoper dan in het dorp.

    Gebruik het ook bij mijn huidziekte en het is echt geweldig!

      /   Reply  / 
  15. Ninette

    Hoi,

    Ik ben ook gevallen voor de producten van Earth Line. Wat ook prettig is, is dat ik een site heb gevonden die goedkoper is dan welke andere (web)winkel dan ook (ik heb het even gecheckt)! Prachtige site met veel meer natuurlijke merken snelle en superklantvriendelijke levering. Ik kreeg een heerlijk stuk natuurzeep kado als welkomstgeschenk. Echt een aanrader!!!

      /   Reply  / 
  16. Saskia

    Ninette, dan heb je nog niet op http://www.degroenedrogist.nl gekeken. ;)
    Deze is een flink stuk goedkoper dan de bewuste winkel. Nu is het wel zo dat de winkel nog vrij nieuw is en ze nog niet alle merken verkopen, maar van earth line hebben ze alle producten.
    Ik heb nu voor de tweede keer bestelt en met iedere bestelling kreeg ik iets extra’s. Online bestellen vind ik hierdoor extra leuk, het is een verrassing wat je krijgt. hihihi

      /   Reply  / 
  17. Ninette

    Ik heb goed gekeken hoor bij de Bewuste Winkel. Krijg ook een leuke attentie bij de bestelling. Ze zijn echt niet duurder, plus dat je ook nog eens altijd over elke bestelling 3% korting krijgt. Zelfs bij een aanbieding gaat er nog eens 3% vanaf!

      /   Reply  / 
  18. Saskia

    De ‘extra korting’ maakt niets uit, het gaat toch om het totaalbedrag wat je moet betalen?
    Nou dan is de bewuste winkel gewoon duurder dan de groene drogist. In ieder geval met de producten die ik wilde bestellen.
    Maar het is alleen maar goed dat er verschillende winkels zijn, iedereen heeft haar eigen voorkeur en kan kiezen bij welke winkel die het prettigst koopt.

      /   Reply  / 
    1. Ninette

      Even voor alle duidelijkheid, jij hebt het toch over Earth-Line (wat eerst E-line heette)? Ik heb vanochtend weer gekeken en ook bij de groene drogist, maar die is echt niet goedkoper dan de bewuste winkel hoor. Maar misschien bedoel je een ander merk.

        /   Reply  / 
  19. Ninette

    Extra korting op het totaalbedrag maakt wel degelijk verschil hoor. Zeker wanneer de producten al niet duurder zijn dan bij een ander. Dus dan zijn ze al goedkoper per artikel, en dan nog eens lekker 3% korting op het totaalbedrag. Nou dan weet ik het wel hoor. Wat mij betreft een echte aanrader, die ik gewoon even wilde delen.

      /   Reply  / 
  20. Saskia

    Nou je wilt het wel erg opdringen zeg. Ik heb alleen maar gezegd dat de producten die ik wilde kopen duurder zijn, waar dat door komt weet ik niet, misschien de verzendkosten of toch een duurdere prijs. het maakt mij niet uit, maar je reageert zo fel dat ik denk dat je zelf wel iets met die site te maken zal hebben. Ik hou het voor gezien hier. Doei.

      /   Reply  / 
    1. Ninette

      Sorry hoor, wat onaardig. Ik denk gewoon mee omdat ik zelf ook graag goedkoop uit ben. Ik werk trouwens als gezinswerker in de jeugdhulpverlening en koop alleen bij webwinkels. Ik wil je niet aanvallen hoor. Uitwisselen van ervaringen is toch waar dit forum voor is bedoeld?

        /   Reply  / 
  21. Dil

    Hey:)
    Ik heb de vit. E dag- en nachtcrème van Earth Line ook besteld,
    op vitaminstore.nl is ‘ie volgens mij het goedkoopst als je de verzendkosten erbij meerekent (daar namelijk maar €1,50)…
    Ik geloof alleen niet dat ze daar alle producten van Earth Line hebben, maar misschien heeft iemand er toch iets aan.

      /   Reply  / 
  22. Miepie

    Ik gebruik de Earth & Sea Line (gezichtsverzorgings)producten sinds enkele dagen, omdat ik graag 100% natuurlijke producten wil, maar de geur vind ik helaas verschrikkelijk. Het is een kruidige geur, die (m.i.) neigt naar misselijkmakend. Ik raad mensen aan om als het mogelijk is, toch eerst even in de winkel te ruiken om te zien of je je hier overheen kunt zetten. Ik maak de producten wel op (zonde anders), maar ga de volgende keer een ander 100% natuurlijk/biologisch merk proberen (bijv. Weleda of Dr. Hauschka).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>