Naakt aan yoga doen

Ik heb eigenlijk nog nooit gehoord dat mensen naakt aan yoga doen, nu ja, misschien op een naaktstrand waar ook nog 's nachts geslapen wordt of zo, maar de yogaposes in naakt ornaat fotograferen is nog fascinerender. Waarom laat iemand dat zo doen, heeft dat een bepaalde status binnen de yogawereld? Is het iets van dat bepaalde model -waar om ze bekend staat? Mijn collega van shoppen.blog.nl, doet er een klein boekje over open….en wijst je de weg waar je het kalenderboek kunt kopen.

Lees ook:Paris Hilton shopt zich een ongeluk…
Lees ook:Zo plat als n dubbeltje….
Lees ook:Amsterdam Fashion Week: Jan Taminau 100%
Lees ook:Nicolas Cage doet aan Naaktyoga
Lees ook:Bevrijdend: In bikini naar de sauna

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Naakt aan yoga doen

  1. Renée

    Heej Monique! Ik denk niet dat er heel grootschalig aan naaktyoga gedaan wordt in Nederland of in de wereld. Wel kan ik me voorstellen dat kleding in weg kan zitten bij het beoefenen van yoga. Maar in dit geval is het overduidelijk dat het de foto’s nog mooier maakt. Je ziet iedere spier die wordt aangespannen en het maakt de beelden van de houdingen nog serener en duidelijker. Leuk dat je me getipt hebt bij je lezers. Thanx!

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    @renee, oh nee ik denk ook zeker niet aan iets grootschaligs:-) maar apart blijft het wel. ik vind de fotos trouwens mooi. weer eens wat anders dan die gephotoshopte platen waarop geen huid en vezel meer te zien is.

      /   Reply  / 
  3. Renée

    Ja, precies!

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    @renee…na even wat googlen, valt me op dat er in de gay scene heel wat naakt-yoga-workshops worden aangeboden. heb ze niet aangeklikt – want ben altijd als de dood voor allerlei ongevraagde spam, maar het merendeel is engelstalig. er gaat weer een wereld voor mij open *wink*

      /   Reply  / 
  5. Nirvana

    Een dergelijke vorm van vertoon heeft weinig met yoga te maken. Het is -zoals vaker gezegd- aan te bevelen dat je geen knellende kleding draagt bij yoga-oefeningen. Yoga naakt doen is één van de mogelijkheden.

    Het heeft verder geen status. In de meeste “spirituele” kringen doet men graag deftig en interessant, maar vaak kan een kind zien dat de keizer(in) geen kleren aanheeft.

    @Monique: Je schreef: “weer eens wat anders dan die gephotoshopte platen waarop geen huid en vezel meer te zien is.” Je ziet kennelijk teveel dat soort platen.

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    hehe…geen open deuren intrappen nirvana:-)….ik zie alleen maar geperfectioneerde beelden. daarom ben ik bijvoorbeeld ook zo gek op ‘boer zoekt vrouw’ *wink*

      /   Reply  / 
  7. Mario

    Ja, alles kan je doen binnen de yoga.
    Kan wel Zijn dat je wat beknellen kan als je geen kleding aan hebt.
    De kleding geeft nog enige wrijving als je van positie veranderd.
    Zeker voor de heren.

      /   Reply  / 
  8. redactie, monique

    too funny, er is ook overal een markt voor he:-) ook steekhoudend wat de ene sok tegen de andere zegt in het filmpje (of stellen het penissen voor??) dat yoga voor de meeste blessures zorgt teegnwoordig, een waarheid als een koe, ik hoor er ook steeds meer fysiotherapeuten over klagen omdat wij westerling helemaal niet gebouwd zijn op die aziatische beweegvormen:-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>