Mooi ouder worden: het kan!

velthuis-kliniek1Alleen wat Botox, of ook een ooglidcorrectie? Een laserbehandeling, of toch een facelift? Steeds meer mensen willen, voordat ze iets aan hun gezicht laten doen, een compleet en eerlijk advies van meerdere specialisten. Het Full Face advies van Velthuis kliniek blijkt dan ook een enorm succes.

Het Full Face advies wordt aangeboden aan cliënten die een behandeling aan het gezicht overwegen en prijs stellen op de mening van verschillende specialisten. Op verzoek wordt een uitgebreid consult ingepland, waarbij zij naast 1 of 2 artsen ook een huidtherapeut zien. Tevens staan er speciale Full Face spreekuren gepland.

Eén van de artsen die een Full Face advies geven is plastisch chirurg drs. Erik Laban: “Het is niet altijd één specifiek aspect van het gezicht waardoor iemand er ouder uitziet. We bekijken een ouder wordend gezicht vanuit verschillende hoeken. Soms is het nodig om te snijden, soms bereik je mooie resultaten met een filler, soms kan een huidtherapeutische behandeling aan te raden zijn. En soms is het juist een combinatie van behandelingen die het af maakt. Bij het Full Face advies komen alle facetten van het verouderende gezicht volledig aan bod.”

The Aging Face

Naarmate de jaren verstrijken, verandert onze huid: ze wordt dunner, droger, minder elastisch en de kwaliteit gaat achteruit. Maar ook het volume ónder de huid verandert: de hoeveelheid vetweefsel neemt af en ook de botmassa slinkt. Al die facetten zijn van invloed op het veranderende uiterlijk.
Hoe iemand precies veroudert, is voor een deel erfelijk bepaald. Mensen met een uitgesproken mimiek zullen eerder diepere rimpels krijgen als gevolg van het overmatig gebruik van de gezichtsspieren. Ook de zwaartekracht doet een duit in het zakje. Daarnaast is ook onze leefstijl van invloed: roken en zonlicht zijn slecht voor de huid en verantwoordelijk voor een versnelde veroudering.

Mooi ouder worden: het kan!

Veroudering is niet te stoppen, maar het is wél mogelijk een gezicht mooier oud te laten worden. Velthuis kliniek biedt hiervoor het complete scala aan dermatologische en chirurgische behandelingen. Om de kwaliteit van de huid te verbeteren kunnen diverse peelings, laserbehandelingen en couperosebehandelingen uitgevoerd worden. De kliniek beschikt over een aantal gespecialiseerde cosmetisch artsen die zeer ervaren zijn met Botox en fillers, waaronder de nieuwe filler Juvéderm Volbella voor de lippen. Op het gebied van plastische chirurgie is met name de ooglidcorrectie veelgevraagd. Maar ook de MACS-lift (facelift ‘nieuwe stijl’) is een dankbare ingreep die een groot verschil kan maken.

Over Velthuis kliniek

Velthuis kliniek – onderdeel van Equipe Zorgbedrijven – is gespecialiseerd in alle cosmetisch chirurgische, dermatologische ingrepen en huidtherapeutische behandelingen. Er zijn vijf vestigingen, verspreid over het land. De kliniek was de eerste in Nederland met een ISO-certificatie, draagt het ZKN-keurmerk en scoort hoog in kwaliteits- en tevredenheidsonderzoeken.
Voor meer informatie over de kliniek, de artsen en de behandelingen: kijk op www.velthuiskliniek.nl of bel 088 – 778 5201.

Lees ook:Mooi ouder worden: het kan!
Lees ook:‘Een Nieuw Begin’ krijgt een tweede seizoen
Lees ook:‘Een Nieuw Begin’ krijgt een vervolg
Lees ook:Velthuis Kliniek neemt meerderheidsbelang in Middellaan Kliniek
Lees ook:Bergman Kliniek opent half mei in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>