Sfeerverhogend: Oscar & Babette® Luxury Soy Candles

De koude dagen beginnen langzamerhand de overhand te winnen van de warmere. Wij zitten ‘s avonds alweer op de bank met een theetje en kaarsjes. Het leuke aan kaarsen branden is dat je er zo lekker mee kunt variëren. Want een kaars brandt geen jaren :) . Ons oog is laatst gevallen op de Luxury Soy Candles van het Lifestyle- & Wellness label ‘Oscar & Babette’.  Het zijn luxe geurkaarsen gemaakt van EcoSojawas en ze bevinden zich in een glas. Uit eigen ervaring kunnen we je vertellen dat de geur van deze luxe kaarsen erg aangenaam is en sfeerverhogend werkt. Het uiterlijk van de Luxury Soy Candles mag er eveneens zijn. Een regelrechte aanwinst voor je woon- en slaapkamer.

Er zijn drie soorten geuren die vallen onder het thema ‘The Hidden Gardens’ en die geuren zijn:

‘Green Garden’, de geurnoten van een groene tuin na een stevige zomerse regenbui 

Ervaar de verkwikkende geurbeleving van een weelderige, groene tuin vlak na een stevige zomerse regenbui. Een sprankelende mix van sappig bladgroen, pas gemaaid gras, frisse dauwdruppels op nog slapende bloesems en een vleugje ozon
wekt alle zintuigen onmiddellijk!

‘Forgotten Flowers’, de romantiek van een geheime bloementuin in volle bloei
Een romantische bloemenexplosie betovert de lucht met het poederachtige van bloeiende hyacint en jasmijnblaadjes in de topnoot.
In het hart een ontmoeting tussen historische Abraham Darby- en Mayflower rozen met oranjebloesem. De basis is sensueel en dromerig dankzij witte musk en een fluwelen akkoord van iris en wilde waterlelie.
Tuscany Treasures’, de mediterrane geurbeleving van ‘La Dolce Vita’! 
Laat je qua geurbeleving meevoeren naar een mediterrane tuin in Toscane. De zon boven de Toscaanse heuvels gaat op en verwarmt de Italiaanse tuinen met een glanzende deken van pure magie. Een topnoot van rijpe sinaasappelen, tintelfrisse mandarijn en bergamot en een hart van vijgenbloesems, klaprozen en witte oleander, leiden naar een houtachtig en warm basisakkoord van olijfblad met een subtiel vleugje cypres. Dit is de geur van ‘La Dolce Vita’!
benieuwd?
check dan:

Lees ook:Dolce & Gabanna’s Dolce….is een parfum om van te houden
Lees ook:Er is een nieuw MIU MIU parfum geboren
Lees ook:Lieveling van Dolce&Gabbana: Bianca Balti
Lees ook:Elke dag ‘Sun Day’!
Lees ook:Pareltjes van Calvin Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>