Laat hem genieten van zijn scheerritueel

mrMr Maroosh introduceert een nieuwe lijn unieke, natuurlijke scheerproducten van hoge kwaliteit met buitengewone geuren. Het label wil de dagelijkse routine van mannen doorbreken door van iedere scheerbeurt een bijzondere beleving te maken.

Mr Maroosh | Het Merk

In een gehaaste wereld waar scheren vaak niet meer is dan een mechanische handeling, laat Mr Maroosh van zich horen. Mr Maroosh wil mannen inspireren om een moment voor zichzelf te creëren tijdens hun scheerritueel. Het label heeft daarom een aantal unieke, natuurlijke scheerproducten ontwikkeld. Hiermee hoeven mannen niet langer genoegen te nemen met een snelle en oncomfortabele scheerbeurt, maar kunnen zij elke dag genieten van scheren zoals het bedoeld is: ambachtelijk en met kwaliteitsproducten.

Come On In | Take a Seat

Mr Maroosh brengt dit seizoen twee scheercrèmes op de markt. De eerste, Come On In, is geïnspireerd op het moment van binnenkomst bij de barbier. De crème combineert een frisse geur die aan de dynamische buitenwereld doet denken, met een warme noot die staat voor het hartelijke welkom in de barbierszaak van Mr Maroosh. Take a Seat, de tweede crème, is gewaagd en mannelijk. De crème bevat hout- en leerachtige geuren die doen denken aan het moment in de barbiersstoel. De unieke scheerkwast van Mr Maroosh maakt de ervaring compleet.

Mr Maroosh | De Persoon

Mr Maroosh is geen doorsnee barbier. Het bezoeken van zijn zaak betekent een moment van ontspanning in een veeleisend, jachtig leven. Mannen kunnen hier genieten van een rustgevende scheerbeurt in het gezelschap van gelijkgezinde heren. Het streven van Mr Maroosh is om mannen ook thuis te voorzien van een bijzondere scheerervaring – een ongestoord moment van verwenning en verkwikking. De producten van Mr Maroosh zijn onder meer verkrijgbaar bij Denham, Barber Property Of… in Amsterdam, het Haagse Sjaak Hullekes en online via www.mrmaroosh.com.

Lees ook:Schorem, haarsnijder & barbier
Lees ook:Ontwerp een trendy tassenset en win een SEAT Mii
Lees ook:‘Scheer je (borsthaar) weg!’
Lees ook:Scheergel voor hem & haar
Lees ook:Luxueus scheren met Rituals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>