Heerlijk mannenspul

Een beetje man kan tegenwoordig ook een hoop doen om er lekker fris en fruitig uit te zien. En dat hoeft helemaal geen kapitalen te kosten, check onderstaande maar eens. Daar wordt hij heel BLIJ van!!

Actieve mannen geven elke dag alle energie die ze hebben; op het werk, tijdens het sporten en thuis. De uitspraak ‘Work hard and play even harder’ past dan ook perfect bij deze actieve man. Door het drukke leven heeft de mannenhuid heel wat te verduren. De NIVEA for Men Skin Energy Q10-lijn voor het gezicht revitaliseert de vermoeide en gestreste huid en geeft het een energie-boost om de dag weer aan te kunnen. Daarnaast heeft NIVEA for Men een speciale douchelijn met negen producten die de mannenhuid verfrissen en verzorgen. De twee nieuwste aanwinsten in de douchelijn zijn de NIVEA for Men Pure Impact en Vitality Fresh die zowel lichaam als geest tijdens het douchen opladen en weer klaarmaken voor de volgende uitdaging.

NIVEA for Men Skin Energy Q10: een ware energy boost

Alle producten uit de NIVEA for Men Skin Energy Q10-lijn bevatten het huideigen co-enzym Q10 en Creatine die beiden zorgen voor een verfrissende opkikker van de huid. Het Q10 co-enzym heeft een dubbele functie als energieleverancier en antioxidant. Als essentiële energieleverancier in de huidcellen ondersteunt Q10 de cellulaire stofwisseling en stimuleert daarmee het beschermings- en vernieuwingsproces van de huid. Als antioxidant vertraagt Q10 de oxidatie van moleculen en de productie van vrije radicalen. Deze moleculen, die schade aan de huidcellen toebrengen, zijn de belangrijkste veroorzakers van huidveroudering en het verlies aan energie. Hoewel ons lichaam het grootste deel Q10 zelf produceert, neemt de hoeveelheid af naarmate we ouder worden. Door het gebruik van de producten van de NIVEA for Men Skin Energy Q10-lijn wordt dit tekort weer aangevuld.

Creatine voor extra energie
Onderzoekers van NIVEA for Men hebben actieve ingrediënten en lichaamseigen stoffen gevonden die extra energie aan de huid kunnen leveren. Dit leidde tot het perfecte ingrediënt: Creatine. Waar Q10 een activum is voor de lange termijn, is het bestanddeel Creatine werkzaam op de korte termijn. Net als Co-enzym Q10 is Creatine op natuurlijke basis aanwezig in de huid. Creatine functioneert als een energiereservoir in de huid. Huidcellen kunnen op die manier gemakkelijk energie putten uit de reservoirs wanneer dat nodig is en dat maakt Creatine tot de perfecte partner van Q10. De nieuwe, verbeterde formule van de NIVEA for Men Skin Energy Q10-lijn geeft de huid direct nieuwe energie, verfrissing en de nodige verzorging. De NIVEA for Men Skin Energy Q10-lijn is aangevuld met de nieuwe Skin Energy Q10 Facewash die naast het grondig reinigen van de huid ook al meteen die eerste energieboost geeft en je helpt fris wakker te worden.

Mannen houden van douchen
Voor mannen is douchen hèt oplaadmoment van de dag en hoewel mannen en vrouwen voor een deel dezelfde verwachtingen hebben van doucheproducten, zijn er ook verschillen[1]. Zo wassen mannen over het algemeen altijd hun haar en hoofdhuid, hebben ze behoefte aan douchegels die puur voor henzelf zijn en vinden ze het belangrijk dat het product het imago uitstraalt dat bij hen past. De gehele NIVEA for Men douchelijn is daarom vernieuwd en zit nu in een stoere verpakking, speciaal ontwikkeld voor de man. De nieuwe flessen hebben een praktische vorm met grip. De verpakking is bovendien perfect ondersteboven in de douche te zetten, aangezien de dop is ontworpen om rechtop te staan. Zo kunnen mannen tot de laatste druppel genieten van NIVEA for Men douchegel. Daarnaast bevatten alle NIVEA for Men douchegels Hydra IQ. Deze technologie verbetert het hydratieproces van de huid en voorkomt uitdroging. De huid blijft daardoor langdurig gehydrateerd en dus energiek.

Nieuw in de NIVEA for Men douchelijn zijn de NIVEA for Men Pure Impact en Vitality Fresh. Deze douchegels laden zowel lichaam als geest op tijdens het douchen en maken je klaar voor de volgende uitdaging. NIVEA for Men Pure Impact douchegel bevat verfrissende microscrubs die de huid reinigen en verzorgen. Het product is ook te gebruiken voor het wassen van het haar en heeft een mannelijke groene, bosrijke Fougère-geur. NIVEA for Men Vitality Fresh douchegel bevat Oceaanmineralen die de huid hydrateren. De kruidige, mannelijke geur doet denken aan een verfrissende duik in de zee. Zo zijn mannen snel weer opgeladen voor een nieuwe dag.

NIVEA for Men Q10-lijn:

NIVEA for Men Skin Energy Q10 Facewash (NIEUW!) (100ml)  €   5,49, NIVEA for Men Skin Energy Q10 oogroller (10ml) € 10,99, NIVEA for Men Skin Energy Q10 crème (50ml)€ 11,49, NIVEA for Men Skin Energy Q10 wake-up gel (50ml) € 11,49, NIVEA for Men Skin Energy Q10 Double Action Aftershave Balsem (100ml) € 8,99, NIVEA for Men Skin Energy Q10 scheergel (200ml) € 4,99

NIVEA for Men douche:

NIVEA for Men Pure Impact douchegel (NIEUW!) (250ml en 500ml)   € 3,39 + € 5,39
NIVEA for Men Vitality Fresh douchegel (NIEUW!) (250ml) € 3,39                                                                                                                                              NIVEA for Men Energy douchegel (250ml en 500ml)  € 3,39 + € 5,39
NIVEA for Men Sport douchegel (250ml en 500ml) € 3,39 + € 5,39
NIVEA for Men Sensitive douchegel (250ml) € 3,39
NIVEA for Men Cool Kick douchegel (250ml) € 3,39
NIVEA for Men Active3 douchegel (250ml) € 3,39
NIVEA for Men Silver Protect douchegel (250ml) € 3,39
NIVEA for Men Muscle Relax douchegel (250ml) € 3,39



[1] Dit blijkt uit internationaal onderzoek (2008) van Beiersdorf. Uitgevoerd door Rheingold in de VS, Duitsland en Polen onder meer dan 100 mannen in de leeftijd van 18-45 jaar.

 

Lees ook:Verwennerij: Verstevigende BodyOlie met Q10 en Avocado
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1
Lees ook:Geniet van je Me-moment
Lees ook:Geef je huid een energyboost met Goji bes
Lees ook:Verkwik je zintuigen met Marbert Bath & Body ‘Energy’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>