Aftellen: The Hair X-perience

unnamed (1)

Nice…. de eerste editie van The Hair X-perience staat op het punt van beginnen. Van leerling tot startende ondernemer en van zzp’er tot aan de grote salons: iedere kapper kan aanstaande zondag en maandag (25 en 26 juni) naar het debuut van Nederlands grootste kappersevent. Naast een beursvloer met ruim 70 deelnemers, biedt het evenement een uitgebreid programma met vaktechnische demonstraties en shows door onder meer Pivot Point International, Pur Hair Nederland en Mari van de Ven.

Kappers worden eind deze week in de watten gelegd op ‘hun’ nieuwe kappersevent. “Het is inderdaad ‘hun’ event. We hebben deze beurs in het leven geroepen, omdat de kappersbranche daar naar vroeg. Ze misten in Nederland een beurs waar zowel ingekocht kan worden, maar ook waar shows en demo’s te volgen zijn. Die wens hebben wij opgepakt, want wij hebben alle middelen in huis om dit te realiseren. En nu is het bijna zover…”, zegt Giny Hurink namens de organisatie.

Van selling tot educatie 

Kappers treffen een op maat gemaakt event aan. De beursvloer is opgedeeld in meerdere area’s. Elke area heeft zijn eigen thema. Van selling tot educatie. Met als groot voordeel voor de kappers: een overzichtelijke beursvloer met een juiste mix aan deelnemers.

Demo Squares

Maar de organisatie is verder gegaan dan alleen een reguliere beursvloer met aanbieders. Er is een speciaal dagvullend programma waar kappers gratis aan kunnen deelnemen. In totaal zijn er drie zogenoemde Demo Squares met volop vaktechnische demo’s door onder meer Pivot Point International en Pur Hair Nederland. Ook Mari van de Ven geeft hier een demonstratie.

Shows, workshops en lezingen

Daarnaast is er een Mainstage waar educatieve shows worden georganiseerd door TRINITY Haircare en TAILOR’S Grooming. Deze shows zijn op beide dagen om 13.30 uur bij te wonen. Op de zondag is er ook een show van Jean Paul Mynè, een Italiaans innovatief kappersmerk. Het programma van The Hair X-perience bestaat verder uit een compleet programma van workshops en lezingen verzorgd door Top Hair in het zelf opgezette Conference Powered by Top Hair en The Balcony Kennistheater. Hier komt onder andere Wolfgang Peppmeier in actie.

Openingstijden The Hair X-perience

The Hair X-perience is een landelijk evenement, exclusief voor kappers. Het 2-daagse kappersevent vindt plaats op 25 en 26 juni 2017 in Evenementenhal Gorinchem, direct langs de A15. Op beide dagen zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is voor iedereen gratis. Meer informatie en ticketverkoop: www.hair-xperience.nl.

Lees ook:Gooi je haar maar los, er komt een 2-daags kappersevent
Lees ook:Next Hair Guru
Lees ook:Kappers gaan de strijd met elkaar aan
Lees ook:Mariëlle Bastiaansen als beautyexpert bij Benelux Next Top Model
Lees ook:Wie denkt alles al gezien te hebben, heeft het mis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>