Yeah… nooit meer vette haren!

Knipsel

Vette haren zijn zo oncharmant. Ik baal er echt van als het weer zo ver is en dat is het meestal al de tweede dag nadat mijn haren gewassen zijn. Maar er is nu een oplossing, want Guhl heeft een nieuwe luchtige shampoo die vette haren tegengaat. Hieronder lees je er meer over:

Hét nieuwe superfruit is de yuzu, een zeldzame citrusvrucht uit Japan met bijzondere eigenschappen. De vrucht staat bol van de vitamine C en dat is niet alleen maar goed voor de gezondheid. Vitamine C is namelijk ook in staat om de hoofdhuid effectief te ontdoen van overtollig talg dat maakt dat haar vettig en zwaar aanvoelt. De nieuwe GUHL shampoo Fris & Luchtig, met extracten van de yuzu vrucht, verwijdert een teveel aan talg op de hoofdhuid en zorgt dat het haar tot wel 2 dagen schoon en luchtig aanvoelt. GUHL Fris & Luchtig is de nieuwe, verbeterde versie van wat voorheen de klassieker GUHL Luchtig & Fris was.

Superfruit

Dat vitamine C goed is voor de gezondheid weet iedereen. Maar dat vitamine C ook een positief effect heeft op de huid, is minder bekend. Vitamine C is in staat om overtollig talg van de hoofdhuid zacht maar effectief te verwijderen. De vitamine voorkomt bovendien dat de huid weer snel vet wordt. De uit Japan afkomstige yuzu vrucht is een nieuw ontdekt superfruit met een zeer hoge dosis vitamine C. Dit unieke ingrediënt zorgt in GUHL Fris & Luchtig voor een gezonde huid en luchtige haren. De hoofdhuid wordt bovendien intensief verzorgd en de balans wordt hersteld.

Langer schoon

Talg is een natuurlijke olie die door de talgklieren geproduceerd wordt. Het is een combinatie van vloeibare en vaste lipiden. Veel anti-vet shampoos wassen alleen de vloeibare lipiden uit het haar, maar laten de vaste lipiden zitten waardoor het haar snel weer opnieuw vet wordt. Dankzij een nieuwe innovatieve technologie verwijdert GUHL Fris & Luchtig ook de vaste lipiden, waardoor het haar langer fris en luchtig blijft. Dankzij deze Automatic Cleansing Technology blijft de hoofdhuid tot twee dagen vrij van overtollig talg en is het haar schoon en vol.

Nieuw parfum

Niet alleen de extracten van de yuzu vrucht geven een gevoel van frisheid. GUHL Fris & Luchtig heeft een nieuw parfum gekregen, een prikkelende mix van bergamot, citroen en mandarijn met een zweem van witte jasmijn, fresia en roze rozen. In de hartnoot zorgt waterlelie voor een vleugje vrouwelijkheid. Met GUHL Fris & Luchtig wordt je haar niet alleen heerlijk schoon, het ruikt ook nog eens heerlijk.

GUHL Fris & Luchtig shampoo

GUHL Fris & Luchtig shampoo is bijzonder geschikt voor normaal tot snel vet wordend haar. Yuzu fruit zorgt dat de hoofdhuid ontdaan wordt van overtollig talg en zorgt dat de hoofdhuid weer in balans raakt. Het haar voelt na het wassen tot wel twee dagen schoon en fris aan. GUHL shampoos zijn geconcentreerd, dus een kleine hoeveelheid is voldoende. In de hand opschuimen, licht inmasseren en goed uitspoelen.

200 ml/€  6,40*

 

Lees ook:Dag kopzorgen!
Lees ook:Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus
Lees ook:Zéér mild voor je hoofdhuid
Lees ook:Prachtig lang haar dankzij GUHL
Lees ook:Glanzende haren: 1 theelepeltje shampoo is voldoende!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>