Champagne-bes laat je haar fascinerend stralen

GUHL Colorshine Blond champagne-bes 2Het is goed om af en toe van shampoo te switchen heb ik me laten vertellen. Uit eravring kan ik je melden dat de shampoos van Guhl erg fijn zijn.

GUHL introduceert deze nazomer de vernieuwde lijnen Colorshine Blond en Bruin, met verbeterde, effectieve eigenschappen en nieuwe, bijzondere en waardevolle ingrediënten.

Colorshine Blond komt nu nog meer tegemoet aan de speciale behoeften van blond haar – van nature blond haar of gekleurd. GUHL maakt hiervoor gebruik van de waardevolle bestanddelen van de champagne-bes. In combinatie met nieuwe technologieën wordt blond haar daarmee buitengewoon beschermd en verzorgd. Het haar straalt, krijgt weer meer glans en de haarstructuur wordt verbeterd. Om de eigenschappen van bruin haar te ondersteunen, heeft GUHL de vernieuwde Colorshine Bruin verrijkt met kukui-noot, voor een gerichte verzorging van bruin haar. GUHL Colorshine Bruin intensiveert de diepe accenten van bruin haar voor een unieke sprekende kleur. Bovendien wordt het haar direct gehydrateerd waardoor het zijdezacht wordt.

Beide lijnen hebben een heerlijke geur: de geur van Colorshine Blond bestaat uit een mix van vers fruit, witte bloemen en amber. De geur van Colorshine Bruin is bepaald door noten van blauwe bessen, veldbloemen, sandelhout en vanille.

Colorshine Blond producten

de GUHL Colorshine Blond lijn bevat een shampoo, crème-conditioner en deep repair masker en is geschikt voor natuurlijk, gekleurd, of gehighlight blond haar.

GUHL Colorshine Blond shampoo

Door de nieuwe technologieën in combinatie met de waardevolle eigenschappen van de champagne-bes worden tijdens het wassen dofmakende resten verwijderd. Het licht wordt hierdoor optimaal gereflecteerd – voor fascinerend blond haar vol stralende accenten.

200 ml / € 6,40**

GUHL Colorshine Blond crème-conditioner

Na het wassen wordt de intensieve verzorging van de crème-conditioner geadviseerd. Deze intensiveert het blonde haar, geeft direct hydratatie en maakt het zijdezacht. Bovendien wordt het haaroppervlak glad gemaakt, met bijzonder veelzijdige lichtreflecties als resultaat.

200 ml / € 6,40**

GUHL Colorshine Blond deep repair masker

Herstelt de haarstructuur van blond haar. Dankzij blonde kleurpigmenten wordt de glans van het haar geïntensiveerd, daarnaast worden gespleten punten gereduceerd en het haar wordt tegen nieuwe beschadigingen beschermd. Het resultaat is een herstelde haarstructuur en stralend blond haar dat zijdezacht aanvoelt. Het masker in nat haar inmasseren, 1-2 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

125 ml / € 7,47**

** consumentenadviesprijs

Echte Franse luxe voor het haar

GUHL Colorshine Blond met champagne-bes, voor fascinerend blond haar vol stralende accenten

Blond haar heeft minder natuurlijke kleurpigmenten en een lager melaninegehalte waardoor het van nature transparant is. Het licht schijnt door het haar, waardoor het blonde haar glanst dankzij bijzonder veelzijdige lichtreflecties. Anderzijds is blond haar sneller geneigd om beschadigd te raken, vanwege de fijne structuur en de kleine hoeveelheid (lagen) haarschubben. Beschadigingen aan het haar kunnen de lichtreflecties van blond haar duidelijk verminderen.

Blond haar heeft vanwege deze speciale eigenschappen specifieke verzorging nodig. Het nieuwe ingrediënt champagne-bes is daarom een verrijking voor GUHL Colorshine Blond. Deze wijnbes uit de champagnestreek, rijk aan milde fruitzuren, vitaminen en hydraterende bestanddelen, staat bekend om zijn verhelderende werking en het geven van een zijdezachte haarstructuur.

nieuwe technologieën voor gerichte verzorging van binnen en van buiten

De GUHL Colorshine Blond producten met champagne-bes zijn gebaseerd op drie vernieuwende technologieën:

1) Om beschadigd haar zijn luxueuze glans terug te geven, maakt de Shine-boost-technologie het ruwe haaroppervlak glad. Het licht wordt optimaal gereflecteerd; breekbaar en beschadigd haar kan opnieuw stralen.

2) De nieuwe Basic-blonddye-technologie intensiveert de blondaccenten en verfrist de haarkleur. Daarbij hechten zich gericht fijne blonde kleurpigmenten aan het haaroppervlak en geven een vernieuwde glans.

3) Met de Smooth-touch-technologie wordt het haar van binnen en buiten beschermd: enerzijds wordt het haar van binnen intensief gehydrateerd, anderzijds wordt het haar omhuld door een gewichtloze beschermingslaag. Het resultaat is zijdezacht haar en minder haarbreuk.

Colorshine Bruin producten

de GUHL Colorshine Bruin lijn bevat een shampoo en een crème-conditioner en is geschikt voor natuurlijk, gekleurd, of gehighlight bruin haar.

GUHL Colorshine Bruin shampoo

Dankzij de nieuwe technologieën in combinatie met de waardevolle eigenschappen van de kukui-noot wordt het haar tijdens het wassen direct verzorgd en gehydrateerd. Het haar krijgt een zijdezachte structuur en bijzonder diepe bruinaccenten.

200 ml / € 6,40**

GUHL Colorshine Bruin crème-conditioner

Na het wassen wordt de intensieve verzorging van de crème-conditioner geadviseerd. De toegevoegde bruine kleurpigmenten geven het haar diepe, rijke en gevarieerde bruinaccenten. Daarbij geeft de crème-conditioner direct hydratatie en wordt het bruine haar zijdezacht.

200 ml / € 6,40**

De magie van Hawaiaanse schoonheid

GUHL Colorshine Bruin met kukui-noot, voor een unieke sprekende bruine haarkleur

Bruin haar is van nature rijk aan pigmenten en kleurintensiteit en bevat een hoog melaninegehalte. Afhankelijk van de richting, hoeveelheid en kwaliteit van het licht, kan bruin haar er verschillend uit zien. Beschadigingen bij bruin haar, bijvoorbeeld door hitte of kleuren, geven een versnipperde lichtreflectie waardoor het haar er doffer, lichter en minder glanzend uitziet.

De uit Hawaï afkomstige kukui-noot is bijzonder rijk aan bruinpigmenten en hydraterende bestanddelen. De vernieuwde GUHL Colorshine Bruin gebruikt de werkzame eigenschappen van deze exotische noot: bruinpigmenten verdiepen de accenten, terwijl het haar gelijktijdig gehydrateerd en zijdezacht wordt gemaakt, waardoor het haar weer glanst.

nieuwe technologieën voor gerichte verzorging van binnen en buiten

De GUHL Colorshine Bruin producten met kukui-noot zijn gebaseerd op drie vernieuwende technologieën:

1) Om de lichtreflectie in het haar en op het haaroppervlak te ondersteunen, werkt de Shine-boost-technologie met glansversterkende ingrediënten. Rijke bruinaccenten en een buitengewone glans zijn het resultaat.

2) De nieuwe Basic-browndye-technologie intensiveert de bruinaccenten en verfrist de haarkleur. Daarbij hechten zich direct fijne bruine kleurpigmenten aan het haaroppervlak en geven een bijzonder rijke haarkleur.

3) Met de Smooth-touch-technologie wordt het haar van binnen en buiten verzorgd: enerzijds wordt intensieve hydratatie gegeven, anderzijds wordt het haar zacht omhuld en zo tegen schade beschermd. Het resultaat is zijdezacht haar en minder haarbreuk.

Guhl_FarbglanzBraun_Icon_NL

 

 

Lees ook:We love glanzend & gezond haar!
Lees ook:Blondjes genieten het meest…
Lees ook:Koninklijke bloem maakt je haren zijdezacht
Lees ook:Hoe graag wil je glanzende haren hebben?
Lees ook:Je haar prima kleuren voor slechts € 5.69

1 Reacties // Reageer

One thought on “Champagne-bes laat je haar fascinerend stralen

  1. Rececent

    Erg goed geschreven!
    Ik was direct gegrepen bij deze science fiction!
    Zeker het lezen waard, de schrijver is erg creatief en heeft humor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>