Victoria Koblenko zweert bij Marriët Gakes

Winnende-Collectie-Marriet-GakesZondagavond 12 mei 2013 heeft Marriët Gakes, colour director van Salon B en B academy, de Coiffure award ‘Colour Technician of the Year 2013′ voor de derde keer in de wacht gesleept. Marriët staat bekend als dé kleurexpert van Nederland, een positie die met deze nieuwe prestatie wordt bevestigt.

“Verrassend en gewaagd kleurconcept, prachtige balans in Het jury rapport luiddekleurcombinatie en een vernieuwende techniek die inspireert om anders naar kleur te kijken”.

“Het is heel bijzonder om voor een Coiffure Award te winnen, het gevoel went Marriët Gakes: nooit. Het is een kroon op je werk, een stukje erkenning”.Naast Marriët behaalde drie keer een 2e plaats en één keer een derde plaats. Salon B Dames Noord Holland & Flevoland; Floor Kleyne, Avantgarde; Judith Berghout en 2e plaats; Team Award. Press Award; Floor Kleyne. 3e plaats;

Over Marriët Gakes

Marriet weet precies hoe je kleur kunt gebruiken om een kapsel te laten leven. Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar één van de meest betrouwbare en innovatieve autoriteiten op het gebied van haarkleur in Nederland. Zij verzorgt de klaarkleuren van vele BN’ers waaronder Victoria Koblenko die al 10 jaar haar vaste kleur klant is. Koblenko was gister aanwezig bij het gala om Marriët te steunen en haar overwinning te vieren.

Lees ook:Kapster van BN-ers bekroond
Lees ook:Heb jij al gestemd op de Coiffure Award 2013?
Lees ook:Volg de Coiffure Awards live online
Lees ook:Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend
Lees ook:Tien Coiffure Awards nominaties Salon B

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>