Kalmerende producten voor de kwetsbare hoofdhuid

Masque_sensidoteOp de hoofdhuid bevinden zich 230 receptoren per cm2. Deze zorgen ervoor dat de meest kleine prikkels worden waargenomen, waardoor de hoofdhuid zeer kwetsbaar is. Gedurende de dag komt de hoofdhuid met factoren in aanraking die de hoofdhuid gevoeliger maken, voorbeelden hiervan zijn vervuiling, stress, föhnen, stijlen en het gebruik van agressieve producten. Als gevolg kan een jeukend, tintelend of brandend gevoel ontstaan en kunnen rode plekjes of schilfertjes verschijnen.

Een gevoelige hoofdhuid is een universeel probleem; maar liefst 2 op de 5 vrouwen en 1 op de 3 mannen heeft last van een gevoelige hoofdhuid.*

*Bron: H&B Europe 2007

EEN NIEUW KALMEREND RITUEEL

De SENSIDOTE DERMOCALM lijn is geïnspireerd door een grote spa trend uit Azië en combineert innovatieve wetenschap met een ultieme zintuiglijke ervaring. De baden van Dermo- Calm, Bain Riche en Bain Vital behoren al jaren tot de meest verkochte baden van Kérastase. Met de lancering van het Sensidote Dermocalm masker en het Sensidote Serum Apaisant Absolu biedt Kérastase een complete routine voor de verzorging van een gevoelige hoofdhuid. De actieve ingrediënten, texturen en geuren creëren een ultiem kalmerend ritueel en verzachten zelfs de meest gestreste hoofdhuid. Het haar wordt soepel en zijdezacht in drie stappen.

Stap 1: REINIG

De baden van Derma-Calm voor een gevoelige hoofdhuid. In combinatie met droog haar en voor normaal tot vet haar, met een heerlijke rustgevende parfum, reinigen en kalmeren de hoofdhuid en maken het haar zacht en soepel.

Inhoud: 250 ml

Verkoopadviesprijs: € 20,25*

Stap 2: VERZORG EN KALMEER

Het nieuwe Masker Sensidote kalmeert en ontspant de hoofdhuid en vermindert huidirritaties. Door het verfrissende en kalmerende effect wordt de hoofdhuid minder gevoelig.

Inhoud: 200 ml

Verkoopadviesprijs: € 38,65*

Stap 3: KALMEER

Het Serum Sensidote Apaisant Absolu helpt direct en langdurig, om hoofdhuidirritaties te verminderen en brengt een absolute verademing voor de gevoelige hoofdhuid. Dankzij de kalmerende ingrediënten werkt het serum ook als een preventieve maatregel tegen alle negatieve effecten die worden veroorzaakt door technische behandelingen in de salon, zoals bijvoorbeeld een kleuring.

Inhoud: 50 ml

Verkoopadviesprijs: € 37,10*

 

*De Kérastase Advies-Kapper is vrij zelf haar verkoopprijzen te bepalen.

Exclusief bij de Kérastase Advies-Kapper.

 

INGREDIËNTEN

Een unieke samenstelling van kalmerende ingrediënten verminderen de gevoeligheid, een jeukend gevoel en verhogen de levensvatbaarheid van de cellen.

PS 21: is een kalmerend ingrediënt voor zowel de hoofdhuid als de handen, ontwikkeld door professionals

Mentha P: staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en is aangenaam verkoelend en kalmerend voor de hoofdhuid

Salix N: is afgeleid van een extract van de wilg en staat ook bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Ook is het één van de belangrijkste natuurlijke ingrediënten in de samenstelling van aspirines

Glycerin: is onttrokken aan plantaardige oliën en staat bekend om zijn hydraterende, ontspannende en kalmerende eigenschappen. Het verzacht de hoofdhuid en helpt tegen agressieve effecten van buitenaf

TEXTUUR

De texturen in de SENSIDOTE DERMOCALM lijn zijn geïnspireerd door beroemde Japanse bad crèmes en creëren een cocon van zachtheid. Ze bevatten een verkoelend middel voor een onmiddellijk verfrissend gevoel op de hoofdhuid en een direct kalmerende werking. De vloeibare formule dringt diep door in de huid en is perfect voor intense ontspannende massages.

EEN ONTSPANNENDE GEUR

Om de rustgevende effecten van het kalmerende ritueel te verlengen, laat Sensidote een frisse, elegante geur achter. Een waar zintuiglijk verzorgingsproduct die zorgt voor ontspanning en stress vermindering.

 

www.kerastase.nl

Lees ook:Kérastase website vernieuwd
Lees ook:Bescherm je haar tegen de zon
Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Parfum voor op je kussen..
Lees ook:Marlies Möller verwent hoofdhuid met cafeïne en champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>