Hoppa, en door naar de ‘Blow Dry Bar’

Ideaal voordat je uitgaat!

Het internationale ‘Blow Dry Bar’ concept uit Londen en de VS is vanaf nu ook te vinden in hartje Amsterdam. Salon B, het innovatieve salonconcept van Andy Uffels, opende op 1 december 2012 de deuren van haar nieuwe vestiging in hartje Amsterdam, met daarin Nederlands eerste, echte ‘Blow Dry Bar’.

Hiermee introduceert Salon B het ‘affordable luxury’ concept in Nederland.Het Salon B Blow Dry Bar conceptIn de Salon B Blow Dry Bar wordt je haar geföhnd en gestyled met een professionele, gepolijste finish. De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een belangrijke afspraak, of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen. Binnen de Salon B Blow Dry Bar kun je kiezen uit acht verschillende looks die zo van de catwalk af komen. Jouw keuze wordt aangepast aan je haar lengte. Het team van Salon B creëert de look binnen 30 minuten.

Er is geen betere confidence-boost dan het gevoel van luchtig, bouncy, gepolijst salonhaar. En dat is niet alleen onze mening, ook uit onderzoek* is gebleken dat een ‘good hair day’ een positieve invloed heeft op je zelfbeeld en sociaal zekerheidsgevoel. Een bezoek aan de Salon B Blow Dry Bar is dus dé manier om jezelf te laten stralen. Je haar is zonder meer je belangrijkste accessoire en verdient een verwenmoment.

Behandeling(tijd) en kosten:

·         Wash, Blow Dry & Styling €35,-

·         Prep, Blow Dry & Styling €30,-

Je kunt kiezen voor een behandeling inclusief het wassen van je haar, maar is je haar al schoon, of is het niet nodig het te wassen om de gekozen look te creëren, dan kan het ook vanaf een droge basis geföhnd en gestyled worden. Dan wordt je haar voorbereid met een mousse of dry shampoo en dat noemen we ‘preppen’ van het haar. De prijs is inclusief productgebruik en een drankje naar keuze. Als je haar zeer lang, dik of lastig te bewerken is, zal er extra tijd voor je worden gereserveerd en een toeslag worden berekend. Uiteraard wordt dit van te voren met je gecommuniceerd. The Early Bird SpecialDe ‘early birds’ die een afspraak hebben vóór 11 uur ’s ochtends krijgen van ons een special treat: een overheerlijke breakfast muffin gratis bij de koffie. Ovenvers van de bakker. Je kunt kiezen uit apple-cinnamon, blueberry, raspberry cream-cheese, banana-chocolate of carrot walnut. Een betere start van de dag kunnen wij niet bedenken!  AfsprakenHet is mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen maar we adviseren wel om een afspraak te maken zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat er op dat moment een haarstylist beschikbaar is. Hoewel we ruimte houden voor walk-in klanten, kunnen we de beschikbaarheid zonder afspraak niet garanderen.

www.salonB.nl/blowdrybar

 

 

 
Super Million Hair7% volJe gebruikt 0,7 GB van 10,1 GB ©2012 Google – Voorwaarden en privacy Laatste accountactiviteit: 5 minuten geledenDetailsJe hebt 1 nieuw bericht

Lees ook:Laat je haren net zo stylen als dat van Yolanthe en Sylvie bij de Föhnkamer
Lees ook:‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop
Lees ook:Beleef dé Hairspa @ Amsterdam CitySpa
Lees ook:Ontspan met een lekker föhnmomentje bij de Föhnbar
Lees ook:Klets je graag met de kapster of heb je behoefte aan stilte tijdens de knipbeurt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>