Wella’s eerste haarverzorgingslijn vanaf januari 2011 in supermarkt en drogisterij

 

 Wella

 

 Goed nieuws voor vrouwen die van hun haar houden :

Het bekende kappersmerk Wella vierde recentelijk haar 130-jarige bestaan met een terugblik op haar jarenlange ervaring in styling en trendsetting. Vanuit deze terugblik richt Wella zich op de toekomst en komt met de nieuwe Wella Pro Series lijn. Dit is de eerste haarverzorgingslijn van Wella die verkrijgbaar is bij supermarkten en drogisterijen. De Wella Pro Series shampoos en conditioners zijn ontwikkeld met Wella’s professionele expertise maar zijn verrassend voordelig.
Net zoals vele prestigieuze modemerken een betaalbare collectie presenteren om zo een groter publiek te bereiken, is Wella Pro Series ontwikkeld met de professionele expertise van Wella. Wella Pro Series bestaat uit een lijn van producten, die gemakkelijk zijn in gebruik. De vier Wella Pro Series productlijnen zijn bedoeld voor thuisgebruik en geschikt voor een variëteit haartypes. De variantenWella Pro Series is verkrijgbaar in de vier varianten shampoo en conditioner: Shine, Repair, Colour  en Volume  vanaf 1 januari 2011.  Adviesprijs: € 4,99 per fles van 500 ml. De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.
Shine, Repair, Colour en Volume zijn verkrijgbaar als shampoo en aparte conditioner in een respectievelijk luxe rode en witte verpakking. “Wella Pro Series bouwt verder aan de bekendheid van het gehele Wella merk, een bekende naam in de kapperswereld. We willen met deze nieuwe lijn een nog groter aantal modebewuste vrouwen helpen bij het zelf doorvertalen van de laatste haartrends. Deze lancering sluit perfect aan bij onze passie voor het creëren van ongelimiteerde mogelijkheden op haargebied.” aldus de internationale Wella Pro Series haarstylist Karim Amerchih.
Wella Pro Series biedt iedereen de mogelijkheid om vandaag de looks van morgen met het grootste gemak te creëren. De wereldwijde Wella ervaring met kappers en professionele expertise vormt tevens de inspiratie voor een educatieprogramma: de Wella Pro Series Academy. In deze online omgeving zal Wella Pro Series feiten en weetjes delen over de laatste stylingtrends en technieken zodat iedereen zich kan ontwikkelen tot een ware haarexpert. De Wella Pro Series Academy is vanaf 1 januari 2011 online te bezoeken.
Om de lancering van de Wella Pro Series een professioneel geïnspireerde touch te geven, is er een samenwerking met de internationale haarstylist Karim Amerchih; een gepassioneerde haarprofessional met een jarenlange ervaring in het creëren van kapsels voor zowel de catwalk als voor verschillende celebrities. “Ik ben heel enthousiast over de mogelijkheid om vrouwen te helpen bij het zelf creëren van de nieuwste looks met de Wella Pro Series producten” zegt Karim. “Natuurlijk is niets beter dan een goede knipbeurt van de Wella Professionals kapper, dus ik raad wel aan te beginnen met een kappersbezoek waarna je zelf kan leren hoe je die look thuis behoudt met de nieuwe producten van Wella.” voegt hij lachend toe.

 € 4,99 per fles van 500ml vanaf januari 2011 in de supermarkt te verkrijgen

Wella Pro Series Jelena 3 

Lees ook:Weelde van Wella
Lees ook:Creëer catwalk looks in je badkamer
Lees ook:DIY haren opsteken!
Lees ook:Uitgedroogd zomer-haar??
Lees ook:Doei doffe lokken, hoi heerlijk glanzend haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>