Kapsalon Solo wint 1 eerste en 2 tweede prijzen tijdens de Coiffure Awards 2010

louise new comer of the year

Kapsalon Solo heeft dit jaar wederom bewezen tot de absolute top van Nederland te behoren
 
Amsterdam, mei 2010 – Het is Kapsalon Solo uit Alkmaar wederom gelukt om 1 eerste en 2 tweede plaatsen bij de Coiffure Awards in de wacht te slepen. Louise Vlaar van Solo, werd als ‘Newcomer of the year’ uitgeroepen. Afgelopen zondag 9 mei werden onder leiding van Nicolette van Dam in een uitverkochte Rai te Amsterdam de Coiffure Awards 2010 uitgereikt. Kapsalon Solo wordt aangestuurd door creative director Mark van Westerop.
 
Coiffure Awards 2010
Gisteren tijdens de spectaculaire gala-avond, met tal van BN-ers, ontving Louise Vlaar de Coiffure Award voor “Newcomer of the Year”. José de Hond en Mark van Westerop, ook van Kapsalon Solo, behaalde de tweede plaats respectievelijk in de categorie “Newcomer of the Year” en de categorie heren. De Coiffure Awards zijn de Oscars van de kappersbranche. Dit jaar zonden meer dan 2500 kappers en kapsters, ondersteund door styling, make-up en fotografie, hun visie in op gebied van haarmode. Deze inzendingen werden zowel nationaal als internationaal gejureerd door vooraanstaande kappers, visagisten, stylisten, fotografen en persoonlijkheden uit de modebranche.
 
Solo
Solo staat voor masterstyling, pret-a-porter, Pro-Solo en bovendien voor professionaliteit. Pro-Solo is het educatieve programma dat Solo aanbiedt aan kappers, haarstylisten en visagisten. Mark van Westerop geeft met het Pro-Solo programma training aan haarstylisten die zich willen verbeteren “in de world of hair”. De jarenlange ervaring in de salon, bij fashionshows, modeshoots, presentaties en educatie staan garant voor een professionele aanpak in de praktijk. Het team van haarstylisten van Solo is op hoog niveau getraind, waardoor het de waarden van Solo subliem uitdraagt. Bij Solo wordt voor klanten een op maat gemaakte look naar persoonlijke wens gecreëerd. Als je haar maar goed zit!
 
Voor meer informatie: www.kapsalonsolo.nl en www.pro-solo.com

Lees ook:Solo en Mark van Westerop zijn niet meer weg te denken uit de top van haarstylisten in Nederland
Lees ook:Kapsalon Solo 10x genomineerd voor prestigieuze Coiffure Award 2011
Lees ook:Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend
Lees ook:Coiffure Award 2012 nominaties bekend
Lees ook:Volg de Coiffure Awards live online

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kapsalon Solo wint 1 eerste en 2 tweede prijzen tijdens de Coiffure Awards 2010

  1. Ibrahim Irga

    Hallo Nicolette

    Ik vind mooi programma ik kijk tv of ben je geweest ik kom je haar knippen

    Bedankt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>