Wat heb je liever, een dikke of een kale lover?

kaal1Wat heb jij liever een kale of een dikke vriend? Daar zijn de meningen nogal over verdeeld. Als een man een mooie schedel heeft, kan een kale kop best cool staan!

Recent onderzoek in de Verenigde Staten heeft aangetoond dat haarverlies voor velen een groot probleem is. Bijna de helft (45 procent) van de mensen met dit euvel geeft aan  dunner wordend haar te willen verbergen. Meer dan de helft van alle ondervraagden (57 procent) geeft toe zich niet fysiek aangetrokken te voelen tot mensen met die kalend beginnen te geraken.

De online enquête, ingevuld door 1001 Amerikanen, toonde tevens aan dat 40 procent van de getrouwde stellen, liever heeft dat hun partner te dik is dan dat hij geen haren op zijn schedel heeft.

Lees ook:We willen met zijn allen meer bewegen
Lees ook:‘DIKKE VROUW IN STRAK TRUITJE GEEN GEZICHT’
Lees ook:Bikinistressssssssss!
Lees ook:‘Grijs haar en rimpels niet zo erg als slechter kunnen zien’
Lees ook:40% van de Nederlanders is té DIK

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat heb je liever, een dikke of een kale lover?

  1. yvet78

    Kaal!!! absoluut al mijn vriendjes (exen) enz waren kaal of gemilimeterd en mijn huidig, toekomstige vrien/ man is ook zo goed als kaal.. bewust voor gekozen dan..ik ben meer van de tondeuse mannen!

      /   Reply  / 
  2. Machteld

    Ik snap ook niet waarom je een dikke partner zou willen hebben hoor! Lubberend vet? Doe mij dan maar liever een stoer kaal koppie, ik heb genoeg mannen gezien die daarmee heel aantrekkelijk waren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>