Wat zit je haar goed!

Elke keer als ik in het buitenland ben, valt het me op dat heel veel vrouwen hun haar perfect geföhnd hebben. Ik kan daar weleens jaloers op zijn, want bij mezelf zit het niet elke dag zoals ik het zou willen. Om mijn badhairdays enigzins te maskeren schuif ik mijn haren geregeld nonchalant in een klem. Onlangs heb ik mezelf als doel gesteld wat vaker de deur uit te gaan met een perfect geföhnde coupe, want als je haar goed zit, dan heeft dat een positief effect op je gehele gestel. Ik heb het geluk dat mijn vriendin een hele goede haarstyliste is en dat ze graag op mij oefent als ze nieuwe trendy coupes wil uitproberen. Van haar heb ik een heleboel goede föhntips gekregen die ik graag met jullie wil delen.

* Was je haar met een shampoo die geschikt is voor jouw haren en gebruik indien nodig ook een maskertje of conditioner. Eventueel kan je het masker als conditioner gebruiken, dat betekent twee minuutjes laten inwerken en daarna goed uitspoelen.

* Wrijf je haren voorzichtig droog met een zachte handdoek, doe dit met beleid om beschadigingen te voorkomen.

* Bescherm je haren met een mousse of een speciale hittebestendige spray

* Zorg voor een goede fohn en een goede ronde borstel en speciale haarklemmen om je lokken mee vast te zetten. Zet de bovenste lagen van je coupe vast en begin dan met de onderste lagen. Föhnen doe je altijd vanaf de haarwortel tot de de punten. Je zet je borstel bij je haarinzet vast en glijdt tegelijkertijd met de haardroger en de borstel naar beneden. Oefening baart kunst!

* Pluk voor pluk maak je los en föhn je in model

* Föhn als alles klaar is nog eventjes na op de koude stand

* Tot slot spray je wat Elnett haarlak luchtigjes over je coupe heen en je bent ready to steal the show!

Lees ook:Toch mooi haar met koud weer dankzij droogshampoo
Lees ook:Krijg ook mooi haar
Lees ook:Rihanna heeft hét COOLSTE haar van Hollywood
Lees ook:Awesome: droogshampoo die naar kokos, appel, grapefruit en wilde bessen ruikt
Lees ook:Wondershampoo & meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>