Fajah scheert krullen af

Het is trendy om bij vrouwen de zijkanten van hun haren weg te laten scheren. Er ontstaat een soort asymmetrische coupe. Deze haartrend is er overigens al een paar maanden, maar het duurt altijd even voordat iedereen er aan durft. Ik moet er wel bij vermelden dat je deze trend alleen kunt hebben als je echt een bos haar hebt, bij dun haar raad ik hem af.

Fajah Lourens heeft gisterenavond besloten zich aan deze trend over te geven. Op Twitter liet zij weten: “Ik ga nu de zijkant van mijn haar afscheren! Gewoon om dat ik daar zin in heb.” Wat een coole chick is het ook dat ze dat gewoon zelf doet!!

Niet veel later plaatst Fajah een filmpje waarin te zien is hoe zij haar krullen wegscheert. Ze lacht erbij. Haar followers vinden het wat minder leuk. Fajah stelt hen gerust met het volgende: “Jongens ik heb nog genoeg haar en als ik een midden scheiding doe zie je er niks van.”

Lees ook:F*cking VET: Pink Lady Britt
Lees ook:Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens
Lees ook:Fajah Lourens is het fitst!
Lees ook:Fajah Lourens niet tevreden over cellulite behandeling
Lees ook:Beyconcé’s coole nagels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fajah scheert krullen af

  1. Agnes

    Jammer zeg. Vind het echt gewoon niet mooi.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>