Weelderige lokken like Christina Aguilera

Lang haar, volop volume en trendy styling kenmerken de haarmode deze lente en aankomende zomer. Voor de drukke, verzorgde vrouw bieden Volumizers de uitkomst. Deze haarstrengen worden met een revolutionaire en snelle methode in het haar aangebracht en zorgen voor een prachtig vol kapsel. De methode is snel en comfortabel in vergelijking tot het aanbrengen van haarextensions. Het is de ultieme mogelijkheid om in korte tijd volume toe te voegen. VanMarco Hair & Wellness plaatst volumizers van de allerbeste kwaliteit, die ruim 3 maanden voor extra volume zorgen. De kosten zijn afhankelijk van de haarlengte. Gemiddeld heb je voor 180 euro al een mooie, volle bos lang haar.

VanMarco kiest voor volumizers in plaats van standaard extensions, omdat deze beter samen vallen met het eigen haar. “Het verschil tussen je eigen haar en je nieuwe haar is niet zichtbaar. Volumizers zijn gemaakt van echt haar en de kleuren zijn natuurlijk en warm. Volumizers zitten heel comfortabel en zorgen voor een natuurlijke look. Binnen een uurtje hebben we de haren aangebracht, een must voor alle drukke vrouwen, die bij ons in de zaak komen”, aldus eigenaar Marco Holm.

Het volumesysteem
De volumizers zijn van het ‘Balmain Système Volume’. Ze worden op een natuurlijke manier perfect geïntegreerd in je eigen haar. Met behulp van een speciaal ontwikkelde applicateur wordt het haar vast geseald aan je eigen haar. Balmain Volumizers zijn voor iedereen geschikt met uitzondering van mensen met krulhaar, grijs haar of haar korter dan 7 cm.

Beroemde vrouwen groot fan van volumizers
Sterren als Paula Abdul, Christina Aguilera, Chantelle Houghton, Kirsty Duffy en Laura Jansen zijn grote fans van Balmain Hair. Zo vloog tv-ster en zangeres Paula Abdul zelfs naar de UK voor één van de beroemde volume behandelingen van Balmain Hair. Ze was super blij met haar nieuwe look! Ook singer/songwriter Laura Jansen is een groot fan van Balmain Hair. In een interview voor het populaire magazine Red noemde ze Système Volume Cosmetique van Balmain Hair als haar favoriete beauty product.

Over Balmain Hair
Balmain Hair is onderdeel van het Franse modehuis Balmain, dat in de jaren vijftig werd opgericht door de vermaarde couturier Pierre Balmain. Onlangs heeft het prestigieuze modehuis de opkomend modeontwerper Christophe Decarnin aangesteld als nieuwe hoofddesigner. Hij ontwerpt regelmatig stylish rode-loper outfits voor o.a. Gwyneth Paltrow , Kate Hudson, Celine Dion en Audrey Tatou. De internationale modewereld en Balmain Hair zijn nauw met elkaar verbonden. Bij meerdere modeshows in Parijs, Milaan, Londen en New York zetten bekende haarstylisten regelmatig Balmain Hair haarstukken in. De Balmain Hair Group heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van haarintegratie, zoals volume en verlenging door middel van extensions, en is in meer dan zestig landen vertegenwoordigd.

Lees ook:Hairextensions kunnen permanente kaalheid veroorzaken
Lees ook:Miley Cyrus heeft 19.000€ aan extensions gespendeerd
Lees ook:Pas op met extensions!
Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:Pump up your hair volume met Blend Powder

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Weelderige lokken like Christina Aguilera

  1. Christine van der Linden

    Hi leuk stuk over de volumizers. Er is waarschijnlijk per ongeluk een ander stuk tekst doorheen gekomen over Portugal in de alinea over beroemde vrouwen ;-)

      /   Reply  / 
    1. News Team Auteur

      Heya Christine, zo te zien wel ja, wat ontzettend stom hahahaha, we gaan het snel aanpassen. Groetjes, Monika

        /   Reply  / 
  2. News Team Auteur

    Beste Michelle,

    Binnenkort een uitgebreid verslag daarover. Beauty.blog werkt ook samen met kapsters en bezoekt eerdaags de Coiffure Awards, dat is een groot bekend event op het gebied van coiffures. Daarna zullen we de nieuwste trends hier presenteren :) groetjes, Monika

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>