Rehab Deep Hydratation Mask

Ben jij het ook zo zat dat de kleur in je haar zo snel vervaagt? Alterna heeft de oplossing: Bamboo UV+ Color Protection, een gloednieuwe lijn met speciale UV blocking technologie die kleurvervaging van het haar tegen gaat. 

Deze innovatieve lijn is niet alleen uitermate geschikt voor gekleurd haar, maar tevens voor het behouden van de natuurlijke haarkleur, zonder dat deze door de zon vervaagt. De state-of-the-art UV blocking technologie binnen deze vernuftige lijn is uitwas-bestendig en creëert een barrière die bescherming op het allerhoogste niveau biedt. De Bamboo UV+ producten geven je dat heerlijke gevoel dat je hebt als je net uit de salon komt.

“They tried to make me go to rehab, and i said yes, yes, YES!”…. met de waanzinnige Bamboo UV+ Rehab Deep Hydratation Mask. Deze ultra verzorgende behandeling bevat Organic Bamboo Extract en Organic Kalahari Melon. De Kalahari Melon komt uit de Zuid-Afrikaanse Kalahari woestijn, en staat bekend om het vermogen te overleven in de meest extreme omstandigheden. Dit maakt het haar ongelofelijk zacht en beschermt het tegen UVA en UVB straling waardoor de kleur wordt versterkt. Dit sublieme masker verzorgt intens en maakt zelfs ernstig beschadigd haar weer waanzinnig gezond.

De heerlijke Bamboo Vibrant Color Shampoo en Bamboo Vibrant Color Conditioner bieden ook bescherming tegen UVA en UVB straling en versterken het haar door middel van het Organic Bamboo Extract. De formule is sulfaat en natriumchloride vrij en geeft het haar diepe reiniging en hydratatie. Hiernaast houden deze geweldige producten het haar sterk, gezond en blijft de kleur stralend en levendig.

Last but definitely not least is er de Bamboo Fade-Proof Fluide. Deze handige spray met pure Organic Bamboo Extract en Kalahari Melon geeft je haar een gewichtloos laagje dat het haar beschermt tegen UVA en UVB stralen, waardoor de kleur levendig blijft. Als kers op de taart zorgt de spray ook nog is voor een prachtige multidimensionele glans.

We hebben onze nieuwe beste vriend gevonden! Met de Bamboo UV+ Color Protection lijn bescherm je je haar niet alleen, je kleur blijft levendig en het krijgt een grandioze glans. Kortom: je ziet er fabulous uit!

Good to know

Alterna denkt aan het milieu. Zo wordt er binnen deze lijn uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame ingrediënten, die zowel biologisch als Eco-gecertificeerd zijn en staat Alterna pal achter ‘ Fair-Trade’. De productie en verkoop van Alterna helpt bij het ondersteunen van de ontwikkeling van lokale gemeenschappen en blijft hierin milieuvriendelijk.

Verkoopinformatie: De Alterna professional haircare producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde luxe haarboutiques en salons.

www.alternahair.nl

Lees ook:Katie Holmes zweert bij Alterna
Lees ook:Katie Holmes all-time Alterna Favorites!
Lees ook:‘proudly eco ethical’ beautyproducten
Lees ook:Behoud een frisse haarkleur
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>