Keune heeft shampoo om hair extensions mee te wassen

Zelf hebben we er geen last van, dus we nemen maar aan dat het voor vrouwen met hair extentions echt is zo lastig is om geschikte (milde) haarverzorging te vinden. Keune heeft nu het antwoord; een lijn met zeer milde producten die de conditie van het haar en de hoofdhuid beschermen. Zo is er een shampoo die de aanhechtingen van de extensions beschermt en een leave-in spray die klitten voorkomt en een antistatische werking heeft. Prijs vanaf € 10,95. Tsja….zou het echt nodig zijn? We belden maar eens met Keune en kregen de volgende uitleg. 

Reactie van Keune: ‘Bepaalde lijmsoorten die gebruikt worden bij hair extensions kunnen worden aangetast door ethylalcohol of andere toegepaste oplosmiddelen zoals glycolen. Het is dus van belang deze stoffen te vermijden bij het samenstellen van de recepturen voor haarverzorgingsproducten. 

‘Verder gaat er bij onze nieuwe producten bijzondere aandacht uit naar de verbetering van de doorkambaarheid op het haar, waardoor er zo weinig mogelijk trekkracht op de verbindingen wordt uitgeoefend.

Er zullen ongetwijfeld meerdere producten geschikt zijn die aan deze criteria voldoen, maar de consument kan dit veelal niet zelf beoordelen aan de hand van de ingredientenlijst.’

 

 

Lees ook:Kappers gaan de strijd met elkaar aan
Lees ook:Get that Big Hair!
Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”
Lees ook:Miley Cyrus heeft 19.000€ aan extensions gespendeerd
Lees ook:Defrizz Serum , musthave voor je haren!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Keune heeft shampoo om hair extensions mee te wassen

  1. Martine

    Lijkt mij toch best handig voor meiden met hair extensions!
    xx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>