2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang

2013 is het Jaar van de Slang. Niemand kan tippen aan de wijsheid en intelligentie van dit bloemrijke dier. Volgens de Chinese astrologie zijn Slangen intelligent, sluw, mysterieus, artistiek, organisatorisch en instinctief. Anderzijds zijn ze echter ook jaloers, niet punctueel en ontrouw. Kortom Slangen zijn de slimste en meest raadselachtige personen van de Chinese dierenriem.
 
De Slang staat afgebeeld op de nieuwe drinkfles Sigg Chinese New Year 2013. Er is een rode en een goudkleurige fles met een mooi gestileerde, bloemrijke slang. Sigg Chinese New Year 2013 is verkrijgbaar bij www.sigg.com. Winkeladviesprijs drinkfles à 0,6 liter: € 17,95.
 
Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Ze zijn 100% veilig, licht en duurzaam. Ga voor meer informatie naar Sigg.com.

Lees ook:Madonna waterfles
Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…
Lees ook:Dorstlesser in stijl
Lees ook:Hippe drinkflessen
Lees ook:Drink je H2O in stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>