Fashion meets DDD

Fashionbloggers laten zich inspireren door Drie Dwaze Dagen-assortiment

Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober vindt de 29e editie van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf plaats. De boekjes met de Drie Dwaze Dagen-artikelen zijn online via deBijenkorf.nl en de App in te zien. Het modieuze aanbod heeft de populaire fashionbloggers LizaChloe, CommedesLeroi, Justlikesushi en Tessted geïnspireerd om op Pinterest een moodboard te maken met hun favoriete items. Fans van de bloggers kunnen een cadeaucard winnen van de Bijenkorf wanneer ze de items repinnen. Pin en win De bloggersactie sluit aan bij een algemene Pinterest-actie die de Bijenkorf organiseert.

Vanaf maandag 1 tot en met zaterdag 6 oktober kunnen gebruikers van Pinterest hun favoriete artikelen uit het hele Drie Dwaze Dagen-assortiment pinnen op hun Drie Dwaze Dagen-pinboard. Er kan gekozen worden uit een ruim modeassortiment met merken als Tommy Hilfiger, DKNY, Diesel, Guess, Scotch & Soda en SuperTrash. De Bijenkorf geeft elke dag een cadeaucard weg aan de deelnemer met het mooiste pinboard. De voorwaarde is dat er minimaal vijf dwaze items zijn gepind en het board gelinkt wordt aan het Pinterest-profiel van de Bijenkorf. De deelnemers kunnen extra inspiratie opdoen op de pinboards van de fashionbloggers.

Lees ook:Agendatip: Maffe Marathon
Lees ook:Toppertje van 2010: Tommy Hilfiger Woman
Lees ook:Perfect Parfum formaatje voor op vakantie
Lees ook:Grote merken zouden Xess Xava graag boeken als babymodel
Lees ook:Stralende geur: DKNY GOLDEN DELICIOUS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>