Beau Monde’s beauty- en fashiondag

Leuk! Zet in je agenda:

Op 9 september organiseert Beau Monde de eerste editie van Beau Monde Exclusive: een beauty- en fashiondag speciaal voor de lezeressen. Beautygoeroe Leco van Zadelhoff, Patty Zomer en Monique des Bouvrie geven op deze dag workshops en topkok Paul Fagel verzorgt de lunch.

‘Ontmoet de glamourwereld van Beau Monde’ – dat is het idee achter deze bijzondere dag die wordt geopend door hoofdredactrice Mies de Vries. Lezeressen kunnen er beauty workshops van Leco van Zadelhoff volgen, fashion workshops van stylistes Patty Zomer en Chantal Bles en interior decorating advies krijgen van Monique des Bouvrie. Verder is er een Beauty- en Fashion Fair waar de bezoekers niet alleen terecht kunnen voor de laatste tips, tricks en nieuwtjes op het gebied van schoonheid en mode, maar waar ze ook kunnen genieten van behandelingen als mini facials, make-up touch ups, manicures en modeshows.

Lunch en goodiebag
Chefkok Paul Fagel bereidt speciaal voor deze dag een tweegangen Gooische Vrouwen-lunch. En een event van Beau Monde zou natuurlijk niet geslaagd zijn zonder een goedgevulde goodiebag die iedere bezoeker aan het einde van de dag meekrijgt.

Wanneer en waar?
Beau Monde Exclusive: zondag 9 september van 11.00 tot 17.00 uur met een doorlopend programma.
Locatie: Het Arsenaal in Naarden

Kijk op www.beaumonde.nl/exclusive voor het complete programma en meer informatie.

Lees ook:Looking fabulous of je nu 18 bent of 88 thanks to Leco!
Lees ook:Yolanthe Cabau van Kasbergen wint Beau Monde Award
Lees ook:Wie krijgen dit jaar ‘n Beau Monde Award?
Lees ook:Voilà dit zijn de meest glamorous BN-ers
Lees ook:Daphne Deckers bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>