Verras je lief met Valentijn

Kaarsjes branden geeft gezelligheid. En wat is nu de perfecte dag om eens extra uit te pakken met kaarsen? Precies, Valentijn!

Valentijnsdag is dé dag der liefde en geliefden en staat in het teken van romantiek en pure hartstocht. Vier de liefde met Oscar & Babette®, het nieuwe Nederlandse Lifestyle- & Wellness Label dat qua merk staat ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken. Lange leve de liefde!  Om het rendez-vous met je liefste lief nóg intiemer of zelfs sensueler te maken, is een romantische geur in combinatie met sfeervol kaarslicht in je leefomgeving een regelrechte ‘moodbooster’.

Oscar & Babette® houden van de liefde en dragen graag bij aan die van anderen, met een drietal toepasselijke producten…Oscar & Babette® ‘Rose Petals’ EcoSojawas Geurkaars voor een Valentijnsdag vol Rozengeur & ‘Kaarsenschijn’!Ik geef je een roosje mijn roosje… De Koningin der bloemen staat voor pure romantiek! Hul je leefomgeving in een verfijnd geurwaasje van dauwzachte, versgeplukte rozenblaadjes met de Oscar & Babette® ‘Rose Petals’ Sojawas Geurkaars. Deze lieflijk geurende rozen- geurkaars is ontwikkeld op basis van biologisch afbreekbare, 100% natuurzuivere EcoSoja® – was. Het speels vormgegeven en compacte kaarsblikje heeft drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder effect, voor een Valentijnsdag boordevol Rozengeur & ‘Kaarsenschijn’! 

Kom ‘In the Mood’ met sensueel geurend kaarslicht, heerlijk tijdens het romantisch samen baden of in de slaapkamer…

Een sensueel ‘Valentijns rendez- vous’ vraagt om de juiste sfeerverlichting én geurbeleving. Creëer zacht kaarslicht en kom in een sensuele stemming met de Oscar & Babette® ‘In the Mood’ EcoSoja®- was geurkaars! Deze verfijnde geurkaars is ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare sojawas en natuurzuivere etherische oliën van zinnenprikkelende Ylang Ylang, Patchouli en Lavendel met een mysterieus vleugje Arabische Jasmijn.  Deze geurkaars bevindt zich in een recyclebaar aluminium blikje met een inhoud van 220 gram en staan garant voor ca. 40 uur  verfijnd en natuurzuiver geurend kaarslicht.

Voorspel in sprayvorm met Oscar & Babette®

‘In the Mood’ Aromatherapie Mood Mist® Oscar & Babette® ‘In the Mood’ Aromatherapie Mood Mist® is een regelrechte ‘afrodisiacum spray’!  De formule zonder drijfgassen is ontwikkeld op basis van zuiver bronwater, natuurlijke kokosderivaten en bevat uitsluitend100% natuurlijke etherische oliën. Je gebruikt deze ‘lustbevorderende’ geurnevel op een drager van linnengoed of als omgevingsspray. De geurcompositie van 100% natuurlijke etherische oliën van o.a. sensuele Ylang Ylang en Patchouli in combinatie met mysterieus geurende Arabische Jasmijn, prikkelt je zintuigen plezierig en wakkert het sensuele verlangen aan!  Even 2x sprayen op lakens, lingerie of in de slaapkamer en… het voorspel is begonnen!  

De EcoSoya®- was die we gebruiken voor alle Oscar & Babette®- geurkaarsen:

*is 100% plantaardig

*is milieuvriendelijk: soja kan volop worden verbouwd, zonder dat dit ons eco-systeem negatief beïnvloed

*is vervaardigd van GMO*- vrije, 100% pure sojaboonolie

*is 100% biologisch en biologisch afbreekbaar

*is  Kosher- gecertificeerdwordt in geen enkele productiefase getest op dieren

*is vrij van palmolie of palmwas

*is vrij van petroleum, paraffine of bijenwa

*is vrij van pesticiden en herbicidenis vrij van giftige stoffen

*is 100% veilig gekeurd (volgens ‘GRAS’-standaard) voor de gezondheid, middels de Amerikaanse FDA

*geeft tijdens het branden geen giftige stoffen af aan de omgevingslucht

*geeft tot 90% minder roetvorming dan (geur)kaarsen op basis van paraffinewas*GMO- vrij betekent dat de sojawas die wij gebruiken voor onze geurkaarsen niet genetisch gemodificeerd is.

 

Meer informatie:De producten van Oscar & Babette®  worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (Gelderland). De producten zijn online te bestellen via de webwinkel van: www.oscarenbabette.nl   (www.oscarenbabette-shop.nl) alsmede via diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland.

Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Verfris je huis én je humeur met Oscar & Babette’s ‘Fresh Delight’ Wax Candle
Lees ook:Lange leve de liefde!
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Move on Mosquitos…!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>