Pom sap boordevol anti-oxidanten is genomineerd

De eerste Nederlandse nominatie voor het uit Californië afkomstige merk POM Wonderful is binnen. POM  granaatappel en bosbes 100% sap is namelijk genomineerd voor een felbegeerde VROUW-award in de categorie: Food-Drinken. De awards worden uitgereikt door het multimediale vrouwen platform van de Telegraaf Media Nederland.

Voor de derde keer deelt VROUW awards – ook wel vlinders genoemd- uit aan producten, bedrijven, reclamecampagnes, winkels en BN’ers. Een vakjury heeft de genomineerden in 17 categorieën gekozen en vanaf vandaag 13 mei kunnen consumenten online hun stem uitbrengen via www.vrouwawards.nl. Op 9 juni zal Daphne Deckers bekend maken wie een vlinder in ontvangst mag nemen.

Genomineerd
POM Wonderful sleepte een nominatie in de wacht in de categorie: Food-Drinken.  De vakjury bestaande uit  o.a.  Felix Wilbrink (culinair journalist) en Mathijs Vrieze (tv-kok) vond dat de 100% pure granaatappelsap van POM Wonderful goed paste bij de kernwaarden van VROUW, waaronder oorspronkelijk, positief, herkenbaar en betrokken.

Groot compliment
De 100% pure granaatappelsap boordevol anti-oxidanten is hard bezig om de Nederlandse markt te veroveren. De nominatie kwam dan ook als een aangename verrassing. ‘We zijn erg blij met deze erkenning. De kernwaarden van VROUW, zoals positief en oorspronkelijk, passen goed bij ons merk en het is een compliment dat een vakkundige jury deze gelijkenissen ziet. In tegenstelling tot alle andere merken op de sappenmarkt, is POM Wonderful helemaal puur en worden er geen extra suikers, kustmatige ingrediënten of goedkope vulsappen toegevoegd. De consument krijgt echt waar voor zijn geld en dan heb ik het nog niet eens over alle gezondheidsvoordelen die de sap heeft,  legt Joshua Rosenzweig, MD POM Wonderful Europe, uit.

Van boom tot fles
De opvallende flesjes van POM Wonderful zijn gevuld met  pure granaatappelsap  van zonnige bodem, Californië(USA). POM heeft als enige sappenmerk haar eigen plantages, waar de granaatappels met de hand worden geplukt en in eigen fabrieken worden verwerkt en geperst. Op die manier is de kwaliteit en de bijzondere smaak 100% gegarandeerd. Ieder flesje POM Wonderful zit boordevol met polyfenol-antioxidanten die een zeer positief effect hebben op de gezondheid van o.a. het hart en de prostaat. POM Wonderful is de enige granaatappelsap die daadwerkelijk wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Ga voor meer informatie naar www.POMwonderful.nl

Lees ook:POM Wonderful introduceert fruitige granaatappel en cranberry blend
Lees ook:Genomineerden Beauty Awards 2012 bekend!
Lees ook:Babassu Skin & Spa, Leiden is genomineerd voor de Beauty Awards
Lees ook:Nederlandse vrouw wil niet alleen verrast worden op Valentijnsdag
Lees ook:Kapsalon Solo 10x genomineerd voor prestigieuze Coiffure Award 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>