Primeur nieuwe Chanel campagne vanavond op Net5

Ben je fan van Chanel en/of van Keira Knightley? Zorg dan dat je vanavond het reclameblok in Grey’s Anatomy niet mist. Dit blok is namelijk in het geheel geboekt door Chanel voor de primeur van een 3,5 minuten durende commercial met Keira Knightley in de hoofdrol. Met deze extra lange commercial lanceren ze de nieuwe campagne voor de geur Coco Mademoiselle.

De pay-off van Coco Mademoiselle is: “Vrouwelijk en sexy, jong en opwindend”, helemaal Net5 dus. Des te leuker dat Chanel ervoor gekozen heeft de nieuwe campagne af te trappen met deze unieke, extra lange commercial op de vrouwenzender van Nederland.

Het nummer dat je onder de commercial hoort is ´It’s a Man’s World´ van James Brown, speciaal voor deze gelegenheid uitgevoerd door Joss Stone.

In 2004 nam Chanel al eens een lange commercial voor op, toen voor Chanel No. 5 met Nicole Kidman in de hoofdrol. Die duurde 3 minuten en maakte van Kidman de best per minuut betaalde actrice.

Je mag de commercial hier alvast bekijken, maar alleen als je belooft dat je vanavond ook naar Net5 kijkt.

Lees ook:Keira Knightley schittert in nieuwe Chanel- reclame
Lees ook:Tijdloos: Coco Noir
Lees ook:Kate Middleton is Natural Beauty no.1
Lees ook:Karl Lagerfeld maakt film over leven Coco Chanel
Lees ook:Let’s celebrate CHANEL Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>