Nederlandse vrouw wil man met haar op zijn ballen

75% van de vrijgezelle vrouwen verlangt naar authentieke echte man

Vrouwen in Nederland willen dat een echte man niet te veel nieuw metroseksueel gedrag vertoont. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door De Vos & Jansen in opdracht van het M!LF, het Man! Liberation Front. Zo willen acht van de tien vrouwen dat hij alleen zijn baard scheert en dus niet zijn geslachtsdelen of andere behaarde lichaamsdelen. Ook is het niet gewenst dat hij te veel aandacht aan zijn uiterlijk besteedt door bijvoorbeeld dagcrèmes te smeren of caloriearme salades te eten. De auto blijft ook het territorium van de echte man, want bijna 80% van de vrouwen zegt het te waarderen als de man zelf achter het stuur kruipt. Niet onlogisch dus dat 75% van de vrijgezelle vrouwen aangeeft het liefst een authentieke echte man te willen. Het M!LF, dat strijdt tégen de nieuwe man en voor de echte man, komt voor hen dus als geroepen.

Echte mannen
Het onderzoek is uitgevoerd onder 1409 vrouwen van achttien jaar of ouder. Zij lieten weten in welke situaties een man als een echte man bestempeld kan worden. Bijna unaniem (85%) gaven ze aan dat een echte man vooral niet te veel tijd aan zijn uiterlijk moet besteden. Een douche, een tandenborstel en een beetje gel doen het beter dan een half uur per dag in de badkamer spenderen en dagcrème smeren. Bijna evenveel vrouwen (82%) stelt dat een echte man alleen zijn baard scheert en dus geen andere lichaamsdelen zoals veel nieuwe mannen tegenwoordig vaak wel doen.

Datzelfde percentage ziet hun man ook liever een in roomboter gebakken biefstuk bestellen dan een caloriearme salade met walnoten. Waarschijnlijk steunen zij ook de M!LF-gedachte ‘Vrouwen diëten, mannen die eten’. Sport op tv is eveneens voor de meeste mannen veilig gesteld, want 60% ziet de man liever voetbal kijken dan dat hij elke avond naar Net5 zapt. Tot slot zegt 75% van de vrijgezelle vrouwen liever een echte man te willen dan een zogeheten nieuwe man. De vrouwen met een relatie hebben deze al gevonden: maar liefst 85% ziet haar partner als een authentieke echte man.

Romantiek boven vrienden
Als het op romantiek aankomt, denken de meeste vrouwen dat een echte man voor hen kiest. Zo hoopt 71% dat hij een romantisch weekje naar de verre zon verkiest boven een reisje naar de WK-finale met zijn vrienden. Ook ziet driekwart van de vrouwen hem ’s avonds liever samen romantisch op de bank dan met vrienden in de kroeg. Onnodig volgens het M!LF, want zoals het klokje thuis tikt, tikt het in de kroeg ook.

M!LF
Het is genoeg geweest, de échte mannen moeten terug! Het Man! Liberation Front, het M!LF, strijdt tegen de nieuwe man en voor de terugkeer van de échte man. Ambassadeurs Victor Brands en Steye van Dam spreken vanuit hun eigen studio wekelijks de Nederlandse mannen op hun eigen unieke wijze toe. Ze stellen de zwakke punten van de nieuwe man aan de kaak en leggen uit hoe deze bestreden kunnen worden. En dan niet met saaie lezingen, maar met hilarische sketches, ludieke uitvindingen en confronterende acties. In de Y-factor strijden negen bn’ers om de prestigieuze titel van meest mannelijke man van Nederland.

M!LF is vanaf dinsdag 22 maart om 21.30 uur te zien bij Veronica
www.veronicatv.nl/mlf

Lees ook:Mag Chris Zegers jou ook insmeren?
Lees ook:Heren moeten ook smeren!
Lees ook:Partner ingeruild voor Rafael van der Vaart
Lees ook:‘Volgens Sophie Hilbrand hebben 40+ mannen met een sixpack iets sneus’
Lees ook:Man wil Sven Kramer zijn, vrouw droomt van Marco Borsato

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>