Irene Hoek is Playmate van Jaar 2010

Irene Hoek is Playmate van Jaar 2010 geworden. Dit maakt maandblad Playboy vandaag bekend. Behalve deze eretitel ontvangt Irene ook nog eens een unieke prijs: een reis voor 2 personen naar de Halloween Party op de Playboy Mansion op 29 oktober dit jaar.

Elk jaar weer spannend: wie is de mooiste van de mooisten? Eerst zijn er twaalf, na de selectie van de deskundige Playboy-jury zijn er nog drie, en uit dat trio is nu de enige echte winnares gekozen.

Nieuwe shoot
Traditiegetrouw krijgt Irene als Playmate van het Jaar een nieuwe, zinderende fotoshoot die in editie 4 van Playboy te bewonderen is. Verder in deze editie: een interview met Martin Morero, hartenbreker uit Gooische vrouwen. Speciaal voor Playboy doorbreekt hij een jarenlange interviewstilte en vertelt hij vrijuit over vrienden, vijanden, sex, vreemdgaan, ontmaagden en meisjes die naar ham ruiken!

Jij ook een prijs?
Het is voor het eerst dat de Playmate van het Jaar een reis voor 2 personen wint naar één van de grootste en beste feesten op de Playboy Mansion: de Halloween Party. Twee gelukkige prijswinnaars van Playboys Golden Ticket actie kunnen zich deze zomer bij haar aansluiten. Heb jij het ticket met de winnende code? Dan ga je naar de Mansion! Hou de komende tijd het magazine, de site en social media van Playboy in de gaten voor meer informatie rondom deze actie.

Playboy nummer 4 met daarin Playmate van het Jaar Irene ligt donderdag 3 maart in de winkel. Op Playboy.nl staat nu al exclusief foto- en filmmateriaal van Irene.

Foto credits: Alek

Lees ook:DJ Chuckie maakt persoonlijk Playmate van het Jaar bekend op Dirty Dutch
Lees ook:Kerstplaymate 2010: Birgit Schuurman
Lees ook:Deze celebs zien er met Halloween beter uit dan normaal
Lees ook:Win een reis met Weleda!
Lees ook:Ellen Soeters Playboy porno uit de jaren’80

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>