Ben jij niet gezegend met een volle bos?

Van sluike lokken naar natuurlijk uitziend ‘big hair’? Gebruik dan ProSet Volume Lift Hairspray. Deze Hairspray biedt een langdurig volume en garandeert een 24h hold! En zonder het haar te verzwaren. De Hairspray geeft maximaal Lift-up effect vanaf de haaraanzet en heeft een heerlijk energiek parfum met onder andere rozemarijn, lavendel en cederhout.

Ben jij niet gezegend met een volle bos? ProSet Volume Lift Hairspray geeft zelfs volume aan fijn en stijl haar. Door de spray aan te brengen op de haaraanzet met het hoofd voorover gebogen, is een ongekend Lift-effect te bereiken. De ProSet Volume Lift Hairspray maakt onderdeel uit van de Specialty range waar ook ProSet Crystal Shine toe behoort. De ProSet Specialties bieden naast volume en glans nóg wat extra’s aan het haar; de verzorgende bestanddelen, zoals ProVitamine B5, geven het haar precies wat het nodig heeft om te kunnen stralen. De Specialties geven ultieme stevigheid zonder dat het plakt. Lukt het niet om een coupe in één keer in model te brengen; gewoon uitkammen en opnieuw stylen. De ProSet Specialty Hairsprays laten namelijk geen restjes in het haar achter.

Ook voor in de toilettas… hebben!
ProSet Volume Lift Hairspray en ProSet Crystal Shine hebben een opvallend design, elk in een eigen vrolijke kleur. Deze Hairsprays zijn ook verkrijgbaar in mini-formaat, handig voor in de toilettas voor een weekendje weg of voor op vakantie. En natuurlijk in de handtas als ‘redder in nood’ na een fikse windhoos of regenbui. Love your hair met ProSet!

Verkrijgbaarheid
ProSet Volume Lift Hairspray en ProSet Crystal Shine zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten en hebben een consumentenadviesprijs van € 2,69 (300 ml). De mini’s hebben een consumentenadviesprijs van € 0,99 (75 ml). Via www.drogisterij.net zijn de ProSet Hairsprays ook online verkrijgbaar.

Lees ook:Ideaal voor op vakantie: mini’s
Lees ook:Weer of geen weer, als je haar maar goed zit!
Lees ook:Trotseer de wind met een perfecte coupe
Lees ook:Hallo frisse, gouden lentelokken!
Lees ook:Stylingtips van Marc Lubach

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>