Nieuwe trend bij de plastich chirurg: Cheryl Cole kuiltjes!

Cheryl ColeVrouwen zijn verzot op zangeres Cheryl Cole en niet alleen haar muziek lijkt aan te slaan. Uit een Brits onderzoek blijkt de vraag bij plastische chirurgen naar kuiltjes in de wangen, net zoals die van Cheryl Cole, gigantisch te zijn gestegen.Op twee maanden tijd werd er reeds een stijging van 11% opgemerkt. Dat is ongezien volgens Britse specialisten. Zij noemen de trend dan ook verontrustend. “Designer kuiltjes, zo wordt de ingreep omschreven, is eigenlijk heel ernstig. We naaien namelijk een stukje huid vast aan een dieper gelegen stukje, waardoor de kuiltjes eeuwig zichtbaar zijn”, vertelt een Britse chirurg.

Toch zijn het niet alleen de vrouwen die als blok vallen voor de behandeling. 11% van de patiënten is mannelijk. “Maar die worden meestal gepusht door hun vrouw. Vooral mannen die enkele kilootjes zijn aangekomen ondergaan de operatie, omdat ze hun kuiltjes zijn kwijtgeraakt door gezichtsvet.”

Lees ook:Cheryl Cole is hét gezicht van de vernieuwde Elnett haarlak
Lees ook:Haarlak populair dankzij Cheryl Cole
Lees ook:Cheryl Cole’s billentattoo in vol ornaat
Lees ook:Jennifer Aniston heeft het allermooiste lichaam
Lees ook:Cheryl Cole slank dankzij mint thee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>