Supersexy drankje….

skyy_vodka_sex_and_the_city_adTer gelegenheid van de nieuwe film Sex and the City 2 brengt wodkamerk SKYY Vodka voor het eerst een fles uit in een beperkte oplage. Deze bijzondere Sex and the City 2-fles van SKYY wordt gepresenteerd met een stijlvol ontwerp van Patricia Field de kostuumontwerper van de film.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van het merk dat er een gelegenheidsfles wordt uitgebracht, de fles is in Nederland beperkt beschikbaar. In de film staat het liefdesleven centraal van de personages Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda, die vaak over hun relaties praten onder het genot van een chique cocktail. “Als de wodkapartner van de eerste Sex and the City-film, en nu ook van het vervolg, zijn we erg blij om deze fles te presenteren. Want Patricia Field heeft op elegante wijze de huisstijl van Sex and the City verwerkt in het karakteristieke ontwerp van onze kobaltblauwe SKYY Vodka-fles”, zegt Paul Stam van SKYY Vodka.

Sex and the City 2 zal vanaf donderdag 27 mei in de bioscoop te zien zijn en de fles is vanaf dan beschikbaar.

Lees ook:Lekker bubbelen en film kijken
Lees ook:♥’Hello Lover’♥
Lees ook:WIN! SAFE HAVEN prijsvraag
Lees ook:Kim Cattrall heeft O-benen
Lees ook:‘Lindsay Taylor’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>