Kauw jezelf slank met groene thee

image003Wil je op je lijn letten of gewicht verliezen? Dan moet je ervoor zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt. Dat is niet nieuw. Wel nieuw is kauwgum met groene thee. Deze kauwgum stimuleert de vetverbranding en geeft je een frisse adem. Ideaal toch?! En het zorgt ervoor dat je de verleiding voor een calorierijk tussendoortje makkelijker kunt weerstaan. Neem eerst een Weight Care Kauwgom Groene thee. Dat is een beter alternatief en een steuntje in de rug.
 
Weight Care Kauwgom Groene thee
Kauwgom Groene thee van Weight Care is een frisse suikervrije kauwgom met mintsmaak, waaraan groene thee-extract is toegevoegd. In combinatie met een energiebeperkt dieet (bijvoorbeeld op basis van Weight Care) en beweging draagt dit product bij aan gewichtsverlies en stimuleert het de vetverbranding. Een lekker frisse manier om op je lijn te letten!
 
Werking
Het extract van groene thee bevat het polyfenol EGCG. Wetenschappelijke literatuur geeft aan dat polyfenolen anti-oxidanten zijn die vrije radicalen uit het lichaam verwijderen, de lichaamseigen warmteproductie (thermogenese) bevorderen en vervolgens de afbraak van vet stimuleren. Bovendien is er ook chroom toegevoegd. Chroom is een essentieel micronutriënt dat de stofwisseling van koolhydraten (waaronder suikers) bevordert.
 
Informatie
Weight Care Kauwgom Groene thee is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en De Tuinen. 
1 doosje à 18 kauwgoms kost ongeveer € 3,69
Je vindt het in het schap van dieetvoeding bij de andere Weight Care producten.
 
Kijk voor meer informatie over de Kauwgom Groene Thee op www.weightcare.nl of bel 0900-0494949 (€ 0,01/min.)

Lees ook:Groene thee bestrijd Cellulite
Lees ook:Nieuw: Weight Care Snack
Lees ook:Gespannen? Neem ‘n kopje ‘welterusten’ thee en relax…
Lees ook:Afslanken zonder al teveel moeite
Lees ook:Beyoncé valt af met laxerende thee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>