Perfecte ‘summer’ body

De eerste zonnestralen hebben zich al getoond. En ik heb alweer met een zomersjurkje op een terrasje genoten. Ben zelfs een paar uurtjes naar het strand geweest. Mijn vriendinnen, dat zijn echte sunlovers, lagen daar al kant&klaar in hun bikini te zonnen. Een van hen vertrouwde me haar beauty rituelen toe. Zij maakt gebruik van bodyproducten zoals een Scrub Plus en een Body Treatment Kit van het chique, doch betaalbare beautymerk ´Hannah´.

Haar lichaamshuid oogt strak en soepel. Er was geen droog plekje op haar body te bekennen! Volgens haar dankt zij dit alles aan de combinatie van de Scrub Plus en de Shower Treatment en de Body Treatment uit de kit. De scrub blijkt bevat Silica , dat is kiezelzuur als actieve scrubwerkstof en hyaluronzuur en Vitamine B3 en laatste twee zorgen ervoor dat je lichaam zich sneller herstelt en dat voedingsstofen uit bv bodylotions beter worden opgenomen. Wanneer je de scrub insmeert, merk je reeds na enkele minuten dat er een intensief warmte-effect optreedt, dat is een teken dat het product aan zijn cosmetische werking voldoet. Uiteraard heb ik deze Scrub Plus op advies van mijn vriendin direct geprobeerd en ´t resultaat is inderdaad verbluffend. Mijn body voelt als een babyhuidje!!!!

Nadat je de Scrub Plus hebt gebruikt, kan je huid enigzins rood verkleuren, maar dat verdwijnt en wil enkel zeggen dat alles goed is doorbloed. Het is bovendien gewoon een kwestie van de gebruiksaanwijzing goed doorlezen. De Shower Treatment van Hannah is een rijke, verzorgende doucheolie op basis van Sojaboonolie, Calendula en Vitamines C en E. Deze ruikt verslavend fris, echt lekker. Door gebruik van deze doucheolie krijgt de huid bovendien meer weerstand tegen schadelijke externe invloeden zoals ontstekingen en schimmels.

Tot slot is de Body Treatment werkelijk een traktatie voor je huid. Het beschermt tegen DNA/schade, uitdroging en voortijdige veroudering. In deze lotion zit onder andere ´Golden Seaweed´, dit komt uit bruine algen en helpt je huid te beschermen tegen stress en tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. Je kunt deze het beste voor je zonneproduct gebruiken, omdat je nog wel een SPF in de zon nodig hebt.

Al met al kan je je body met deze drie superproducten perfect voorbereiden en verzorgen op de komende zomermaanden. Eindelijk kun je nu eens ´echt lekker in je vel gaan zitten´!

www.huidcoach.nl

Hannah Plus Scrub € 38, Hannah Body Treatment € 98,00

Lees ook:fluweelzachte en gladde benen met een gezond glanzende huid!
Lees ook:Ideaal voor op vakantie: de Hannah® Body Travel Kit
Lees ook:Hul jezelf van top tot teen in Brazil Nut
Lees ook:Bodyscrub met zachte rijstkorreltjes
Lees ook:Bodyguard voor een perfecte lichaamshuid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>