Maak je dik!

Maak je niet dik, dun is de mode luidt het credo in modeland. Een slank figuur is mooi, maar heeft ook nadelen. Zo blijkt uit een recentelijk Amerikaans onderzoek dat vermageren je ouder doet lijken. Een voller gezicht met vollere kaken zorgt ervoor dat een vrouw wanneer zij een paar kilo is aangekomen, jonger lijkt dan ze is. Volgens het onderzoek ziet een vrouw van veertig er maar liefst vier jaar jonger uit nadat ze 4,5 kilo is aangekomen.

Aan het onderzoek werkten tweehonderd identieke tweelingen gedurende twee jaar mee. De tweelingen bezitten dezelfde genen, dus het verschil in uiterlijk kon alleen maar worden bepaald door het verschil in gewicht van de twinsbroers of twinszusters. Uit het onderzoek kwam duidelijk naar voren dat er een verschil was tussen de BMI van de personen en hun geschatte leeftijd. Zo werden de personen waarvan de BMI met vier punten was gestegen, maar liefst twee jaar jonger lijken. Het komt er dus op neer dat je goed in de gaten moet houden hoe je gezicht er bij staat als je jezelf weer eens op een streng dieet zet. Een beetje mollig maakt namelijk dat je er jonger en gezonder uitziet.

bron: nu.nl

Lees ook:Eenmaal moeder, meestal 4 kilo zwaarder
Lees ook:Bikinistressssssssss!
Lees ook:Onderkaakoperatie maakt jonger
Lees ook:Velen dromen van een gezond gewicht
Lees ook:Brunettes verdienen meer dan blondines

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>