Transparante beugel

Via een goede vriend met scheve tanden hoorde ik over een onzichtbare beugel, de Invisalign. De ivisalign blijkt een transparant hoesje te zijn die je om je tanden draagt. Als je niet weet dat iemand er een aan heeft, zie je het niet eens! Fantastisch, jammer dat ze dat niet hadden toen ik nog tiener was. Ik hem me maar wat vaak ongelukkig gevoeld met mijn beugelbekkie. Nu kun je bij de tandarts of de orthodontist een afdruk van je gebit laten nemen en daarna kan hij daar een invisalign voor maken.

 

Je draagt de transparante beugel altijd, behalve als je eet, drinkt of je tanden poetst. Zonder al teveel pijn worden je tanden op deze manier in een rechte stand gezet. Ideaal toch! Om de veertien dagen word je bitje vernieuwd. Dit proces neemt ongeveer een jaar in beslag en kost ca € 2000.

Lees ook:Onzichtbare beugel doet zijn intrede
Lees ook:Prachtige tanden dankzij de onzichtbare beugel
Lees ook:Tanden rechtzetten met de Onzichtbare Beugel in 7 maanden
Lees ook:We laten onze vrienden en collega’s lekker uit hun MOND stinken….
Lees ook:Tweederde laat vrienden en collega’s uit hun mond stinken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Transparante beugel

  1. d.g.a.f

    nou ik ben 23 en toen ik een tiener was(14/15) liepen er al mensen op school rond met een onzichtbare beugel dus dit komt wel erruuuugggg laat

      /   Reply  / 
  2. kim

    ik ben 17 en heb nu een slotjesbeugel nadat ik 2jaar met zo’n stomme andere soort doorzichtige beugel heb gelopen! zou echt niet aan zo’n beugel als deze beginnen! het leverd waarschijnlijk niet op wat een andere beugel zou doen en je ziet hem weldegelijk zitten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>